Στα δύσκολα στο πλευρό του… Το χαμόγελο της Μπέτυς Μπαζιάνα στον Τσίπρα μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του

Author

Categories

Share

Στα εύκολα και στα δύσκολα της πολιτικής πορείας του Αλέξη Τσίπρα, η Μπέτυ Μπαζιάνα βρισκόταν πάντα δίπλα του και τον στήριζε. Έτσι, έκανε και σήμερα (29.06.2023), όταν ο σύντροφος της ανακοίνωσε την παραίτηση του από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Μπέτυ Μπαζιάνα περίμενε τον Αλέξη Τσίπρα στο πίσω κάθισμα του υπηρεσιακού αυτοκινήτου, έξω από το Ζάππειο Μέγαρο, και μόλις εκείνος μπήκε, μετά την ανακοίνωση της δύσκολης απόφασης που πήρε, τον υποδέχθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο. 


Φωτογραφία InTime

Άλλωστε, ήταν πάντα παρούσα στις μεγάλες στιγμές της πολιτικής πορείας του Αλέξη Τσίπρα: όταν μπήκε ως πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου, στις ραγδαίες εξελίξεις το καλοκαίρι του 2015 με τα capital controls και το δημοψήφισμα… Έτσι, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την ημέρα που ο σύντροφς της κλείνει τον πολιτικό κύκλο του.

Ο ίδιος, σε πρόσφατη συνέντευξη του στη Δανάη Μπάρκα, είχε παραδεχθεί ότι δεν θα ήταν ο ίδιος χωρίς την Μπέτυ Μπαζιάνα: “Όχι. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια και σε μεγάλο βαθμό έχει διαμορφωθεί ο χαρακτήρας μου και ο δικός της από αυτή τη σχέση. Δεν θα ήμουν ένας άλλος άνθρωπος αλλά τα χαρακτηριστικά που έχω θα τα είχα σε μεγαλύτερη ασυδοσία. Κάθε σχέση σε περιορίζει σε ένα βαθμό, από ένα σημείο και μετά πλάθεται ο χαρακτήρας του άλλου”.

Και πρόσθεσε: “Εγώ είχα μια πιο οραματική σχέση με την πολιτική. Βρήκα στην Μπέτυ την ταύτιση σε αυτό. Έναν κοινό κώδικα αξιών. Γυρίσαμε τον κόσμο, δεν μας άρεσαν πολύ τα υλικά αγαθά. Πιστεύαμε στο ίδιο όνειρο. Είχαμε έναν ρομαντισμό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share