Στέφανος Κορκολής: Το πρώτο τραγούδι της μητέρας μου ήταν ένα σημείωμά της που βρήκα τυχαία

Author

Categories

Share

Ο αγαπημένος συνθέτης Στέφανος Κορκολής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη», για την αγάπη του στη μουσική, τους γονείς του, που πάρα το ταλέντο του, δεν τον αντιμετώπισαν ως «παιδί θαύμα», τις κριτικές για τα τραγούδια του ‘90 άλλα και για την περιπέτεια του με τον καρκίνο.

Ο Στέφανος Κορκολής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στην αντιμετώπιση των γονιών του.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς πιάνο. Υπήρξα τυχερός γιατί οι γονείς μου δεν με έβαλαν σε ένα χρυσό κουτί και να με υπερκαταναλώσουν σε συναυλίες ως το παιδί θαύμα», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κορκολής.

«Στη δεύτερη καραντίνα ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου, που δεν πήγαινα στο πιάνο μου. Οι εμφανίσεις μου στο «Παλλάς» με έχουν γεμίσει με χαρά, με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη έχουμε κοινή πορεία χρόνων, και τον Πάνο Μουζουράκη, μου τον είχε γνωρίσει ο Διονύσης Σαββόπουλος», πρόσθεσε σχετικά με τις συνεργασίες του με Έλληνες καλλιτέχνες.

Επιπλέον, ο Στέφανος Κορκολής αναφέρθηκε και στις εμφανίσεις του στο «Παλλάς».

«Επειδή σπάνια τραγουδάω τα τραγούδια μου, στις συναυλίες στο «Παλλάς» ο κόσμος θα με ακούσει να τα τραγουδάω. Υπήρχαν διάφορες κριτικές για τα κομμάτια που έγραφα τη δεκαετία του ‘90. Πολλοί έλεγαν «γιατί ο Στέφανος άφησε τη κλασική του μουσική και κάνει αυτά τα ποπ;».

«Το πρώτο τραγούδι της μητέρας μου «η παράξενη αγάπη» ήταν ένα σημείωμα της που βρήκα τυχαία και το μελοποίησα», αποκάλυψε μιλώντας στην «Ελένη».

Τέλος, ο Στέφανος Κορκολής τοποθετήθηκε σχετικά με τον καρκίνο.

Όταν πέρασα την περιπέτεια με την υγεία μου έγραψα πολλά τραγούδια που αφορούσαν συλλόγους καρκινοπαθών», είπε κλείνοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share