Στέφανος Τσιτσιπάς: «Γι’ αυτό υποστηρίζω την ΑΕΚ»

Author

Categories

Share

O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την απουσία του από το Davis Cup, αλλά και την αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Λιθουανία στην Κρήτη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού το Σαββατοκύριακο, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το πως προέκυψε η αγάπη του για την ΑΕΚ.

«Η υποστήριξή μου προς την ΑΕΚ προέρχεται από τον πατέρα μου. Αυτός έβαλε το πρώτο λιθαράκι ώστε να υποστηρίζω την ομάδα και να βλέπω κάποιους αγώνες της. Θα ήθελα να παρευρεθώ σε αγώνα της ΑΕΚ αν μας το επιτρέπει το πρόγραμμα. Δεν έχω δει ποτέ αγώνα της ΑΕΚ live» ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Για την απουσία του από την εθνική ομάδα είπε:

«Παρόλο που δεν θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ αυτή την εβδομάδα, το οποίο με πικραίνει γιατί ήθελα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, είναι σημαντικό ότι βρίσκομαι στην Ελλάδα. Πάντα όταν επιστρέφω στην Ελλάδα νιώθω τρομερή χαρά και αναζωογόνηση. Έχω δει παίκτες που τρέφονται μόνο από αυτά τα τουρνουά. ότι για αυτούς είναι το πιο σημαντικό. Για εμένα, αξίζει κάθε παίκτης να αγωνιστεί στην Davis Cup. Θέλω να πω όμως ότι υπάρχει και ένα ATP tour που δίνει ευκαιρίες σε πολλούς αθλητές να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Το να παίζω για το εθνόσημο όμως με κάνει πολύ περήφανο. Δεν έχω νιώσει έτσι στο ATP Tour και αυτό δίνει ξεχωριστό χαρακτήρα στο Davis Cup».

Για την επιστροφή του στο Lyttos Beach όπου θα γίνει η διοργάνωση, συμπλήρωσε:

«Ξεκίνησα από εδώ πριν μερικά χρόνια, σε ηλικία 14-15 ετών. Κέρδισα το πρώτο μου τουρνουά σε αυτό το γήπεδο. Πλέον έχουν αλλάξει οι εγκαταστάσεις. Εδώ ξεκίνησα, εδώ εξελίχθηκα και αυτό ήταν το μέρος που μου έδωσε το όραμα και την θέληση να ενταχθώ ακόμα ψηλότερα στο επαγγελματικό επίπεδο. Θα έχει πάντα ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου. Σκέφτομαι συχνά το Lyttos Beach, όταν είμαι στο tour. Δεν γίνεται να μην το κάνω. Είμαι ένας μελαγχολικός άνθρωπος που μου αρέσει να σκέφτομαι το παρελθόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share