Στις 11 το πρωί της Δευτέρας στην Επιτροπή Θεσμών Καραμανλής, Γεραπετρίτης, Σπίρτζης και Χρυσοχοΐδης

Author

Categories

Share

Με την παρουσία του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή συνεδριάζει στις 11 το πρωί της Δευτέρας 20 Μαρτίου η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής μετά τα αιτήματα των Κοινοβουλευτικών Ομάδων σχετικά με το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ανέφερε ότι είναι προφανώς, όπως ανέφερε χθες και στην Διάσκεψη των Προέδρων, ότι και αυτή, η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας είναι μια από όσες εκτιμά ότι θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού έργου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, επισήμανε, ότι είναι προφανές ότι με την αυριανή συνεδρίαση – ενημέρωση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου την οποία θα ενημερώσει ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που θα διεξαχθεί την Δευτέρα ανοίγει ο κύκλος των σχετικών συζητήσεων και δεν κλείνει.

Νωρίτερα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, ανέφερε ότι είναι στη διάθεση της Βουλής προκειμένου να ενημερώσει για το τραγικό συμβάν στα Τέμπη.

Λίγη ώρα αργότερα η ΝΔ κατέθετε αίτημα για την σύγκλιση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας με το οποίο καλούνται πρώην υπουργοί Μεταφορών από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και μετά καθώς επί υπουργίας του είχε υπογραφεί η περίφημη σύμβαση 717. Καλούνται επίσης οι πρώην υπουργοί Χρήστος Σπίρτζης, Κώστας Αχ Καραμανλής και Γιώργος Γεραπετρίτης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share