Συγκινημένος ο Νίκος Παππάς για Γέλοβατς: «Δεν γίνεται να μείνουμε ανεπηρέαστοι από τον χαμό ενός φίλου μας»

Author

Categories

Share

Λίγο πριν την απόσυρση της φανέλας του Στέφαν Γέλοβατς, ο Νίκος Παππάς, με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για τον άδικο χαμό του συμπαίκτη του στην ΑΕΚ.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε ότι οι παίκτες δεν γίνεται να μείνουν ανεπηρέαστοι από το χαμό του Γέλοβατς, τον οποίο χαρακτήρισε καταπληκτικό παιδί.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV ο Νίκος Παππάς:

«Εδώ και αρκετό καιρό το μυαλό μας δεν μπορεί να είναι συγκεντρωμένο στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Είναι μία ιδιαίτερη ημέρα σήμερα και η ΚΑΕ παίρνει μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία να κρεμάσει τη φανέλα ενός καταπληκτικού παιδιού που χάσαμε. Υπάρχει βέβαια και το αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί είναι για εμάς ένας τελικός. Δεν γίνεται να μείνουμε ανεπηρέαστοι από το χαμό ενός φίλου μας, συμπαίκτη μας και ένα καταπληκτικό παιδί που χάσαμε.

Όλοι ξέρουν ότι ήταν ένα υπέροχο παιδί και ένας καταπληκτικός συμπαίκτης. Πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος. Είναι τεράστιο το κρίμα. Εμείς γνωρίσαμε και την οικογένειά του, τους γονείς του, επίσης εξαιρετικοί άνθρωποι. Ό,τι και να πούμε εμείς είναι αδύνατο να παρηγορήσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Εμείς θα θυμόμαστε για πάντα τον Στέφαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share