Συγκλονιστικό! Ο Μάνου Γκαρθία πανηγύρισε γκολ του Άρη με φανέλα για τον Άλκη Καμπανό

Author

Categories

Share

Με χατ-τρικ του Μάνου Γκαρθία, ο Άρης επιβλήθηκε με 3-0 του Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο πρωταγωνιστής του Άρη προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση, πανηγυρίζοντας με φανέλα για τον αδικοχαμένο, Άλκη Καμπανό.

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο του Άρης – Βόλος να έμεινε στο 0-0, αλλά 68 δευτερόλεπτα μετά την έναρξή της επανάληψης, ο Μαντσίνι και Μάνου Γκαρθία έφυγαν από δεξιά στην αντεπίθεση, με τον Ισπανό μέσο να πλασάρει ψηλά στην κλειστή γωνία του Κλέιμαν για το 1-0.

Ο Μάνου Γκαρθία το πανηγύρισε, μάλιστα, κρατώντας μια φανέλα με το όνομα του αδικοχαμένου ΑλκηΚαμπανού και το νούμερο 19.

θυμίζουμε ότι την 1η Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένα έτος από τη μαύρη μέρα της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι η Super League -στο πλαίσιο συμπλήρωσης ενός έτους από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού- σε συνεργασία με τη “Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη”, έχει αφιερώσει την 19η και την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος στη μνήμη του δολοφονημένου φίλου του Άρη και στην προσπάθεια για την αλλαγή της οπαδικής κουλτούρας στην Ελλάδα.

Κατά το 19ο λεπτό όλων των αγώνων και για διάρκεια ενός λεπτού προβάλλεται στα matrix των γηπέδων και ακούγεται το μήνυμα:

“‘Εις το Όνομα του Άλκη.

Ο Άλκης είμαι και μπορώ μέσα από εσένα πια να ζω, αρκεί να ξέρεις, να μιλάς, να σου μιλάω.

Γινόμαστε ένα για τον Άλκη.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share