Συναγερμός στο Ντίσελντορφ – Αποκλείστηκε η πρόσβαση στην παλιά πόλη

Author

Categories

Share

Αναστάτωση επικρατεί στην παλιά πόλη του Ντίσελντορφ, εκεί όπου βρίσκεται η χριστουγεννιάτικη αγορά, καθώς οι Αρχές απέκλεισαν την πρόσβαση στην περιοχή, για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο.

Τον αποκλεισμό της παλιάς πόλης του Ντίσελντορφ επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του δήμου, όμως δεν σχολίασε τον λόγο αυτής της απόφασης, εν μέσω αυξημένης κίνησης στην περιοχή λόγω της χριστουγεννιάτικης αγοράς.

Η εφημερίδα Bild, επικαλούμενη την αστυνομία, ανέφερε ότι η χριστουγεννιάτικη αγορά στην περιοχή της παλιάς πόλης καθώς και άλλες περιοχές σε όλη την πόλη αποκλείστηκαν μετά από αναφορά μιας απειλής.

Αρκετά μεγάλη δύναμη σωμάτων ασφαλείας, τα στελέχη των οποίων είναι βαριά οπλισμένα, περιπολούν τους δρόμους της πόλης και ελέγχουν πλατείας και δρόμους της χριστουγεννιάτικης αγοράς, αναφέρει η Bild.

Οχήματα δυνάμεων ασφαλείας έχουν κλείσει τους δρόμους και σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, οι Αρχές ερευνούν μια «άγνωστη απειλή». Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, ένας άγνωστος τηλεφώνησε και απείλησε ότι θα μπουκάρει με φορτηγό μέσα στη χριστουγεννιάτικη αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share