ΣΥΡΙΖΑ: Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους οι υπουργοί, έχουν σπάσει τα νεύρα των πολιτών

Author

Categories

Share

Για κυβερνητική ασυνεννοησία σε ό,τι αφορά το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών μιλά σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Αιτία δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη, του Γιάννη Οικονόμου και του Στέλιου Πέτσα.

«Την ώρα που ο κ. Πλεύρης και ο κ. Οικονόμου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ απέκλειαν το ενδεχόμενο αναστολής του προστίμου των 100 ευρώ για όσους πολίτες άνω των 60 δεν εμβολιαστούν μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, ο κ. Πέτσας στο ραδιόφωνο του ίδιου σταθμού άφηνε παράθυρο αναστολής του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει πως «αυτό το όργιο μικροπολιτικής και ασυνεννοησίας που λέγεται κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο» και επισημαίνει πως «όλη η Ελλάδα ζει στο πετσί της το απόλυτο επιτελικό μπάχαλο και αναρωτιόμαστε ποιος πολίτης μπορεί να εμπιστευτεί πια μια κυβέρνηση που το “λέω και ξελέω” είναι ο καθημερινός κανόνας και όχι η εξαίρεση».

«Ας συνεννοηθούν τουλάχιστον μεταξύ τους οι υπουργοί που βγαίνουν στον ίδιο σταθμό, γιατί πέρα από την παταγώδη αποτυχία τους, έχουν σπάσει και τα νεύρα των πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share