ΣΥΡΙΖΑ για Καλογρίτσα: Το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς

Author

Categories

Share

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα σύμφωνα με το οποίο ο Χρήστος Καλογρίτσας κατέθεσε νέο υπόμνημα με το οποίο «καίει» τον Νίκο Πάππά προκάλεσε ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία επιτίθεται τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στην εφημερίδα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «κομματικό έντυπο» της ΝΔ Τα Νέα, που έχουν πρωτοσέλιδο τα όσα αναφέρει ο Χρήστος Καλογρίτσας στο υπόμνημά του, πως ο Νίκος Παππάς ήθελε να στήσει κανάλι του «χεριού του».

Χαρακτηρίζουν το θέμα «ξαναζεσταμένο φαγητό» και τονίζουν ότι «το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς» και σε… υστερόγραφο διευκρινίζουν πως αυτός ο παπάς δεν είναι ο… Νίκος Παππάς.

Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η Ν.Δ. και το νέο της κομματικό έντυπο έχουν χάσει πια κάθε φαντασία. Για άλλη μια φορά επαναφέρουν το ξαναζεσταμένο φαγητό του σίριαλ Καλογρίτσα. Κατανοούμε απολύτως γιατί δεν υπάρχει στο πρωτοσέλιδο των “ΝΕΩΝ” η είδηση ότι 6 στους 10 μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα έχουν δει μείωση στο εισόδημά τους. Κάτι τέτοιο ίσως οδηγούσε σε νέες «απομακρύνσεις» δημοσιογράφων. Ωστόσο, θα άξιζε να σκεφτούν κάποιο νέο σενάριο επιστημονικής φαντασίας για το επόμενο διάστημα. Το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς.

ΥΓ: Όχι ο Νίκος Παππάς…

Πηγή: newsit.gr

Author

Share