ΣΥΡΙΖΑ κατά Γιάννη Οικονόμου: Θράσος, αναπαράγει fake news

Author

Categories

Share

Επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου με αφορμή τη δήλωσή του, χθες (06.04.2022) το βράδυ με αφορμή τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Κρήτη TV, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το θράσος του κυβερνητικού εκπροσώπου να αναπαράγει fake news ότι δήθεν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσέβαλε τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό και εναντιώθηκε σε στοχευμένες κυρώσεις δε μας ξαφνιάζει», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε απάντησή του προς τον Γιάννη Οικονόμου.

«Άλλωστε οι ανακοινώσεις του εμπεριέχουν συνήθως ψέματα και ανακρίβειες», προσθέτει. Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «αυτό που μας ξαφνιάζει είναι το πόσο πολύ φαίνεται τελικά να ενοχλεί την κυβέρνηση που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συγκρίνει την κατεχόμενη Ουκρανία με την κατεχόμενη Κύπρο. Και μιλά για δυο μέτρα και δυο σταθμά».

«Αλλά», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «από μια κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό που χωρίς να ρωτήσει κανέναν στέλνει επιθετικό πολεμικό υλικό στην Ουκρανία και εκθέτει τη χώρα σε κινδύνους, δε μπορούμε να περιμένουμε κάτι περισσότερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share