ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Να πει γιατί η ΕΥΠ παρακολουθούσε τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων

Author

Categories

Share

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο. «Αντί ο κ. Μητσοτάκης να παριστάνει τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας στον Έβρο να πει γιατί η ΕΥΠ άκουγε τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων», επισημαίνει η Κουμουνδούρου.

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία καλεί τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να πει «ποιος ο δήθεν εθνικός λόγος που η ΕΥΠ άκουγε τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, τον Σύμβουλο εθνικής ασφάλειας και τους επικεφαλής των εξοπλιστικών προγραμμάτων;».

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

«Αντί ο κ. Μητσοτάκης να παριστάνει τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας στον Έβρο να πει γιατί η ΕΥΠ άκουγε τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων»

Αντί ο κ. Μητσοτάκης να παριστάνει τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας και να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στον Έβρο, καλό είναι να εξηγήσει στον ελληνικό για ποιο λόγο παρακολουθούσε όλη την ηγεσία των ενόπλων δυνάμενων. Ποιος ο δήθεν εθνικός λόγος που η ΕΥΠ άκουγε τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, τον Σύμβουλο εθνικής ασφάλειας και τους επικεφαλής των εξοπλιστικών προγραμμάτων; Εκτός και αν όλα είναι ψέματα.

Αν είναι ψέματα όμως, γιατί τρέμει τον έλεγχο της ΑΔΑΕ στους παρόχους και με θράσος καλεί την Ανεξάρτητη Αρχή να συμμορφωθεί με το νόμο συγκάλυψης που ψήφισε;

Ό,τι και να κάνει, η αλήθεια θα βγει στο φως και τότε ο υπονομευτής της δημοκρατίας και της εθνικής ασφάλειας θα πρέπει να αφήσει την υποκρισία και να λογοδοτήσει», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share