ΣΥΡΙΖΑ: Μονόδρομος η παραίτηση του Πατούλη μετά τις αποκαλύψεις για λογοκλοπή

Author

Categories

Share

Την παραίτηση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή η «αποκάλυψη της Αυγής ότι έλαβε τον διδακτορικό του τίτλο με λογοκλοπή».

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «απατεώνα» τον Γιώργο Πατούλη και σημειώνει πως πρωταγωνιστές άλλων σκανδάλων λογοκλοπής, όπως ο Αντώνης Διαματάρης είχαν παραιτηθεί και αυτό οφείλει να κάνει και ο περιφερειάρχης Αττικής.

«Τα πράγματα είναι απλά. Σήμερα η Αυγή αποκαλύπτει ότι ο κύριος Πατούλης έλαβε τον διδακτορικό του τίτλο καταφεύγοντας σε εκτεταμένη λογοκλοπή. Πρόκειται για αδίκημα. Αλλά όχι μόνο αυτό. Πρόκειται για μια συνειδητή εξαπάτηση της ακαδημαϊκής κοινότητας με προφανή στόχο να εμφανίζεται ο κύριος Πατούλης ως διδάκτωρ ιατρικής. Η ενοχή σιωπή της ΝΔ και τα παραληρήματα του ίδιου απλά επιβεβαιώνουν ότι η φούσκα της «αριστείας» έχει σκάσει οριστικά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και προστίθεται: «Σε ανάλογα περιστατικά στο εξωτερικό -η λίστα είναι μακρά- οι πρωταγωνιστές σκανδάλων λογοκλοπής και ακαδημαϊκής εξαπάτησης παραιτήθηκαν. Αυτό είχε κάνει, θυμίζουμε, ο κύριος Διαματάρης. Αυτό οφείλει να κάνει άμεσα και ο κύριος Πατούλης. Στον χιονιά αποδείχθηκε ανίκανος. Τώρα αποδεικνύεται ότι είναι και απατεώνας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share