Σύζυγος Ντάνι Άλβες για την υπόθεση βιασμού: «Πιστεύω πως είναι αθώος, φυλακίστηκε χωρίς στοιχεία»

Author

Categories

Share

Η σύζυγος του Ντάνι Άλβες, Χοάνα Σανθ, βρίσκεται στο πλευρό του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, ο οποίος παραμένει φυλακισμένος με τη κατηγορία του βιασμού.

Ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη στη Βαρκελώνη στις 20 Ιανουαρίου με τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

Στο πλευρό του βρίσκεται, πάντως, η σύζυγός του, Χοάνα Σανθ, η οποία τόνισε πως πιστεύει ακόμη στην αθωότητά του και πως φυλακίστηκε άδικα, καθώς δεν υπήρχαν στοιχεία.

Αναλυτικά όσα είπε η Χοάνα Σανθ στο Vanitatis:

«Φυσικά νομίζω ότι ο Ντάνι είναι αθώος. Από όσο ξέρω, δεν έχει γίνει ακόμα η δίκη. Δεν μπορούμε να τον καταδικάσουμε. Δεν πίστευα τίποτα. σοκαρίστηκα στην αρχή. Ήταν πολύ σοβαρό.

Μπήκε στη φυλακή χωρίς στοιχεία. Ας μην ξεχνάμε ότι πήγε να καταθέσει οικειοθελώς. Ότι δεν του ζήτησαν να πάει να το κάνει, κανείς δεν του το ζήτησε. Και από εκεί τον πήγαν κατευθείαν στη φυλακή.

Πιστεύω στην αθωότητά του και ελπίζω να μην κάνω λάθος. Γνωρίζοντας τον, μπορώ να πω ότι ο Ντάνι δεν είναι κακός άνθρωπος.

Ότι έχει διαλύσει με τον γάμο μας, ναι ισχύει. Αλλά νομίζω ότι δεν θα το έκανε ποτέ αυτό γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να χάσει τα πάντα. Είναι πολύ σοβαρό.

Σκέφτομαι να τον χωρίσω, γιατί διαπιστώνω ότι απίστησε, αλλά, παρ’ όλα αυτά που ειπώθηκαν, δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη τις διαδικασίες. Είμαστε ακόμα παντρεμένοι. Προς το παρόν είναι μόνο στα λόγια. Παρόλα αυτά, θα συνεχίσω να είμαι εκεί γιατί ο Ντάνι είναι η οικογένειά μου.

Πηγαίνω να τον δω, γιατί ήταν εκεί όποτε τον χρειαζόμουν. Ήταν δίπλα μου και σε πολύ δύσκολες στιγμές. Ήρθε στην κηδεία της μητέρας μου. Πήρε μια πτήση από το Μεξικό την ίδια μέρα που πέθανε και πήγε στην Τενερίφη. Ήταν μαζί μου, πώς τώρα να μην είμαι μαζί του, πώς να μην πάω να τον δω;.

Τον πρώτο μήνα που ήταν εκεί, απλά έκλαιγε. Δεν έχει κανέναν να μιλήσει. Είναι μόνος με τις σκέψεις του. Τώρα, με το πέρασμα του χρόνου, δυναμώνει, γυμνάζεται όσο μπορεί και διαβάζει πολύ για να κρατήσει το μυαλό του απασχολημένο.

Πονάω, γιατί τον αγαπώ και θα τον αγαπώ για πάντα. Ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου και γι’ αυτό θα συνεχίσω να είμαι εκεί, από σεβασμό, αλλά όχι ως γυναίκα του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share