Τάκης Θεοδωρικάκος: Παράνομη και παράλογη συμπεριφορά η αρπαγή του Γυμνασιάρχη στο Αιγίνιο

Author

Categories

Share

Στο περιστατικό με την αρπαγής του Γυμνασιάρχη από σχολείο του Αιγινίου αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Φανατικούς και αλλοπρόσαλλους χαρακτηρίζει ο Τάκης Θεοδωρικάκος τα μέλη της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που επιτέθηκαν και πέρασαν χειροπέδες σήμερα το πρωί στον διευθυντή του Γυμνασίου Αιγινίου Πιερίας.

Παράλληλα ο κ. Θεοδωρικάκος, προειδοποίησε ότι όποιοι προκαλούν με τέτοιον τρόπο την ελληνική κοινωνία θα οδηγούνται αμέσως στην Δικαιοσύνη από την Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί σε Γυμνάσιο του νομού Πιερίας: «Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην κοινωνία για την υγεία και ασφάλεια όλων των πολιτών. Η αρπαγή σήμερα του διευθυντή Γυμνασίου στην Πιερία από μια ομάδα φανατικών και αλλοπρόσαλλων ατόμων αποτελεί ασφαλώς παράνομη και παράλογη συμπεριφορά. Όποιοι προκαλούν καθ’ αυτόν τον τρόπο την Ελληνική κοινωνία με εγκληματικές πράξεις παραπέμπονται κατευθείαν από την Ελληνική Αστυνομία στη Δικαιοσύνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share