Τάσος Ξιαρχό: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την εξαφάνιση από το νοσοκομείο

Author

Categories

Share

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην κάμερα για πρώτη φορά μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, με την απόπειρα αυτοκτονίας που είπε πως έκανε τη Δευτέρα και την εξαφάνισή του χθες (02.11.2021) από το νοσοκομείο στη Νίκαια.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε όχι μόνο σε όσα έγιναν στο νοσοκομείο αλλά και μια μέρα νωρίτερα.

«Το απόγευμα (χθες) αποφασίσαμε να δώσω μια συμπληρωματική κατάθεση για κάποια έξτρα πράγματα της υπόθεσης και απλά επειδή είναι το τμήμα πολύ κοντά πήγα με τα πόδια. Δεν το έσκασα, ούτε καν. Μπήκα σε κανονικό αυτοκίνητο, όχι της αστυνομίας, για να μην κινήσουμε υποψίες. Όλα είναι πάρα πολύ καλά και μάλιστα είχα πολύ καλή συνεργασία με τους αστυνομικούς, γιατί αναγνωρίζουν ό,τι έχει συμβεί και θέλουν να με βοηθήσουν», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Θα μείνω δυο μέρες στο νοσοκομείο, σε δικό μου δωμάτιο, για να με ελέγχουν οι γιατροί. Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε και οι κακές στιγμές για να τις βλέπουμε στο μέλλον και να γελάμε», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share