Τέμπη: Η βουλευτής της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου καταγγέλλει ότι «επιχειρούν να την συνδέσουν με τον σταθμάρχη»

Author

Categories

Share

Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε η βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Στέλλα Μπίζιου, μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Η πολιτικός καταγγέλλει πως «κάποιοι άθλιοι προβοκάτορες με ονοματεπώνυμο» επιχειρούν να την συνδέσουν με τον σταθμάρχη. 

«Την ώρα που όλοι πενθούμε τον χαμό δεκάδων ανθρώπων στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, κάποιοι άθλιοι προβοκάτορες με ονοματεπώνυμο επιχειρούν να συνδέσουν ευθέως το όνομά μου με την υπόθεση του Σταθμάρχη της Λάρισας» γράφει η βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Στέλλα Μπίζιου, σε ανάρτησή της στο Facebook για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. 

«Θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη ζητώντας την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και φυσικά θα κινηθώ νομικά» σημειώνει επίσης. 

Αναλυτικά η ανάρτηση της Στέλλας Μπίζιου: 

«Την ώρα που όλοι πενθούμε τον χαμό δεκάδων ανθρώπων στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, κάποιοι άθλιοι προβοκάτορες με ονοματεπώνυμο επιχειρούν να συνδέσουν ευθέως το όνομά μου με την υπόθεση του Σταθμάρχη της Λάρισας, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ισχυρίζονται πως η κόρη του δουλεύει στο πολιτικό μου γραφείο.
Η αθλιότητα αυτή δεν έχει προηγούμενο και φυσικά δεν μπορεί να μείνει έτσι.

Θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη ζητώντας την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και φυσικά θα κινηθώ νομικά εναντίον οποιουδήποτε άλλου τολμήσει να χρησιμοποιήσει το όνομα μου σε αυτή την τραγική υπόθεση».

Δείτε την ανάρτησή της: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share