Τελευταίο αντίο στον «Καβαλιέρε»! Πλήθος κόσμου συρρέει στην πλατεία Ντουόμο για να αποχαιρετίσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι – Θα αποτεφρωθεί η σορός του

Author

Categories

Share

Η Ιταλία αποχαιρετά τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Άρχισε η προσέλευση πολιτών στην πλατεία του Ντουόμο όπου στις 4 το απόγευμα, ώρα Ελλάδας (3 μ.μ. τοπική ώρα), θα ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία. Η σορός του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας πρόκειται να αποτεφρωθεί.

Κατάμεστη η περιοχή του καθεδρικού ναού Ντουόμο του Μιλάνου, όπου στις 4 το απόγευμα ώρα Ελλάδας θα αρχίσει η εξόδιος ακολουθία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Στην πρώτη σειρά καθισμάτων, στο εσωτερικό του ναού, θα καθίσουν η μεγαλύτερη κόρη του Καβαλιέρε, η Μαρίνα, η τελευταία του σύντροφος, Μάρτα Φασίνα και, σε λίγα μέτρα απόσταση, η πρώην σύζυγος, η Βερόνικα Λάριο.

Σύμφωνα με ό,τι διέρρευσε, η σορός του Ιταλού μεγιστάνα και πρώην πρωθυπουργού πρόκειται στη συνέχεια να αποτεφρωθεί και να τοποθετηθεί στο μαυσωλείο που είχε δημιουργηθεί από τον ίδιο, στο πάρκο της βίλας του Άρκορε, λίγο έξω από το Μιλάνο.

Επίσης, πριν από την έναρξη της τελετής το φέρετρο πρόκειται να τοποθετηθεί για σύντομο χρονικό διάστημα στην είσοδο του ναού ώστε να μπορέσουν οι πολίτες που βρίσκονται στην πλατεία να αποχαιρετίσουν τον Καβαλιέρε.

Δείτε φωτογραφίες του Reuters:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share