Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η εκδρομή των οπαδών του ΠΑΟΚ

Author

Categories

Share

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για όσους φιλάθλους της ομάδας θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να δώσουν το “παρών” στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι Θεσσαλονικείς πρότειναν – σε όσους φιλάθλους δεν έχουν τρόπο να μετακινηθούν στο ΟΑΚΑ – το ταξιδιωτικό γραφείο TOP-HOLIDAYS, το οποίο θα διοργανώσει εκδρομή με λεωφορεία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τους εκδρομείς στην Αθήνα και η συνεργασία με ταξιδιωτικό γραφείο.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με όσους ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, καθώς σε συνεργασία με ταξιδιωτικό γραφείο θα πραγματοποιηθεί οδική εκδρομή για τους φίλους του δικεφάλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προτείνει σε όσους φιλάθλους δεν έχουν τρόπο να μετακινηθούν στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό (21.05, 20:00) ή θέλουν να μεταβούν στην Αθήνα οργανωμένα, το ταξιδιωτικό γραφείο TOP-HOLIDAYS, το οποίο θα διοργανώσει εκδρομή με λεωφορεία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με το TOP-HOLIDAYS στα τηλέφωνα 2310275133 και 2310946110 ή εναλλακτικά να επισκεφθούν το γραφείο, που βρίσκεται στην οδό Ανατολικής Θράκης 35-37 με Μαλακοπής γωνία. Το τηλεφωνικό κέντρο και το γραφείο θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα (16.05) και καθημερινά από τις 09:00 έως τις 14:00 κι από τις 17:30 έως τις 20:30».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share