Τέλος από τoν Παναθηναϊκό ο Γιώργος Καλαϊτζής

Author

Categories

Share

Ο Γιώργος Καλαϊτζής αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό ύστερα από οκτώ χρόνια, στα οποία εργάστηκε στις ακαδημίες της ομάδας αλλά και ως μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Σε μήνυμά του o Γιώργος Καλαϊτζής ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό για τη συνεργασία και τόνισε πως κρατά μόνο τα όμορφα συναισθήματα από την κοινή τους πορεία.

Να σημειωθεί ότι ως παίκτης, κατέκτησε δύο Euroleague και οκτώ πρωταθλήματα με τους πράσινους.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας μετά από οκτώ χρόνια.

Η ενασχόλησή μου με την Ακαδημία αλλά και με την Ανδρική ομάδα, με γέμισαν εμπειρίες και γνώσεις, που θα κουβαλάω μέσα μου για πάντα.

“Κοιτώντας” προς τα πίσω βλέπω νίκες και ήττες, επιτυχίες και αποτυχίες, γέλια και κλάματα, χαρές και στεναχώριες. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπω φίλους και συνεργάτες που με αξιοπρέπεια και σεβασμό θα συνεχίσουν το έργο που ξεκινήσαμε όλοι μαζί.

Βλέπω χαρούμενα παιδιά που μέσα από το μπάσκετ αποκτούν αξίες για το μέλλον τους.

Βλέπω επίσης την ευγνωμοσύνη στα μάτια των γονιών τους κι αισθάνομαι υπερήφανος.

Αυτό όμως που πραγματικά έχει γεμίσει την ψυχή μου όλα αυτά τα χρόνια, είναι η δημιουργία των τμημάτων μπάσκετ για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού!

Μόνο όμορφα συναισθήματα λοιπόν. Μετά από 17 χρόνια συνολικά, τα εννιά ως παίκτης και τα οκτώ στην Ακαδημία, αισθάνομαι κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου!

Με εκτίμηση
Καλαϊτζής Γιώργος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share