Τέλος η Κλέλια Ρένεση από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Author

Categories

Share

Η Κλέλια Ρένεση αποτελεί πλέον παρελθόν από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ενώ η ίδια αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της χαρακτήρα, Καίτη Κίτσου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Η Καίτη Κίτσου, ο ρόλος που ξεχώρισε με την Κλέλια Ρένεση στην δημοφιλή σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ολοκληρώνεται. Η Κλέλια Ρένεση ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη σειρά, με ανάρτησή της στο Instagram.

Μετά από πέντε χρόνια που πρωταγωνίστησε στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η Κλέλια Ρένεση την αποχαιρετά γλυκά για να ακολουθήσει καινούρια μονοπάτια, όπως λέει: «Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες».

Δείτε την ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη “οδό Μουρμουράς”, καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη-Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα! Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες.

Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (όποτε κ όπως το καταφέρνω).

Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια.

Με πολλή αγάπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share