Τέλος ο Παπανικολόπουλος από το Περιστέρι!

Author

Categories

Share

Ξαφνικό τέλος στη συνεργασία της ΚΑΕ Περιστέρι με τον Νίκο Παπανικολόπουλο, με τον νεαρό Έλληνα τεχνικό να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μετά και τη νέα ήττα στο Basketball Champions League, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συνεναίσει, όπως φαίνεται κι από την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι. Ο Παπανικολόπουλος είχε διαδεχθεί ως προπονητής τον Αργύρη Πεδουλάκη, όταν αυτός επέστρεψε στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συναινετική λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παπανικολόπουλο, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους, καθώς έλαβαν υπόψη τους όλα τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος, δήλωσε:

«Στενοχωρημένος για την αποχώρηση, αλλά σίγουρος και αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, αποχωρώ από το Περιστέρι, ύστερα από δυόμιση υπέροχα χρόνια. Η ομάδα έχει πολύ γερές βάσεις σε όλα τα επίπεδα και με πυξίδα το DNA της θα συνεχίσει να πορεύεται με επιτυχία. Ευχαριστώ όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα δυόμιση χρόνια και, προφανώς, παραμένω φίλος και υποστηρικτής της ομάδας».

Πηγή: newsit.gr

Author

Share