Θάνος Πλεύρης: Προσλήψεις 4.000 νοσηλευτών και 910 γιατρών – Βρισκόμαστε στη κορύφωση του 4ου κύματος

Author

Categories

Share

Αυτή τη στιγμή το 4ο κύμα της πανδημίας κορονοϊού βρίσκεται στην κορύφωσή της δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης από την Πάτρα.

Ο υπουργός Θάνος Πλεύρης επισκέφτηκε τα νέα ιατρεία του Κέντρου Υγείας Βορείου Τομέα της Πάτρας, λέγοντας πως τώρα η πανδημία είναι στην κορύφωσή της, όμως η πορεία θα είναι φθίνουσα, κάτι στο οποίο θα βοηθήσει η προσέλευση των πολιτών στον εμβολιασμό.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις καταγγελίες Γιαννάκου περί VIP ΜΕΘ λέγοντας πως «ο κ. Γιαννάκος ανασκεύασε τις δηλώσεις του».

Σύμφωνα με τη gnomip.gr, ο υπουργός σημείωσε πως το υπουργείο δεν θα αλλάξει στάση σχετικά με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς λέγοντας πως θα γίνουν άμεσα προσλήψεις 4.000 νοσηλευτών και 910 γιατρών, ενώ αναφέρθηκε και στα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες περιπτώσεις μεμονωμένες και αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Υπουργείου σε συνεργασία με την Αστυνομία για να παταχθούν κυκλώματα παράνομων συνταγογραφήσεων με αφορμή την υπόθεση με τους 150 γιατρούς που αποκαλύφθηκε.

Ένταση κατά την επίσκεψη Πλεύρη

Σημειώνεται πως κοντά στο κέντρο υγείας πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας, καθώς και ολιγομελής ομάδα ατόμων από συλλογικότητες και φοιτητικούς συλλόγους.

Παράλληλα, συγκέντρωση πραγματοποίησαν αντιεμβολιαστές και αρνητές μαζί με ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share