The Aviary: Το μόνο βιβλίο για κοκτέιλ που πρέπει να έχεις

Author

Categories

Share

Οι σεφ Grant Achatz και Nick Kokonas, ιδιοκτήτες του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Alinea στο Σικάγο, συνεργάστηκαν με τον Allen και τη Sarah Hemberger, ένα ζευγάρι καλλιτεχνών από την Καλιφόρνια, για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό βιβλίο παρασκευής κοκτέιλ για το cocktail bar τους The Aviary.

Οι ίδιοι αναφέρουν ότι: “δεν έχουμε δει ποτέ ένα βιβλίο κοκτέιλ που να συγκρίνεται με αυτά τα πανέμορφα βιβλία μαγειρικής. Τα βιβλία για κοκτέιλ συνήθως υπάγονται σε μια πολύ μικρότερη κατηγορία όσον αφορά το ύφος και το σχεδιασμό.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Πηγή: newsit.gr

Author

Share