Θεοδωρικάκος για «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: «Μέτωπο απέναντι στο παρακράτος της παράνοιας»

Author

Categories

Share

Αυστηρή προειδοποίηση σε όσους επιχειρήσουν να υποκαταστήσουν το νόμο, απήθυνε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με αφορμή τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για την αντιμετώπιση παράνομων και παραβατικών δράσεων και πράξεων και την αποτροπή παρόμοιων καταστάσεων όπως αυτής που σημειώθηκε στο Γυμνάσιο της Πιερίας. «Πρωταγωνιστές» ήταν οι αυτοαποκαλούμενοι, «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

«Για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία πάνω απ’ όλα είναι η ασφάλεια και η υγεία των πολιτών και ασφαλώς η δημοκρατική νομιμότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε υψώσει μέτωπο απέναντι στο παρακράτος της παράνοιας που έχει εκδηλωθεί το τελευταίο διάστημα», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Και πρόσθεσε: «Για το σκοπό αυτό αξιοποιούμε τις καλύτερες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την καταγραφή του προβλήματος και του φαινομένου, την πρόληψη τέτοιων παράνομων ενεργειών και ασφαλώς την αποτελεσματική αντιμετώπιση τους. Όλη η Ελλάδα είδε τις προηγούμενες μέρες ότι το γνωστό περιστατικό βιαιοπραγίας – αρπαγής του διευθυντή σχολείου στην Πιερία αντιμετωπίστηκε από την Αστυνομία άμεσα και αποτελεσματικά και οι υπόλογοι πήραν πολύ γρήγορα τον δρόμο της δικαιοσύνης, η οποία πράττει πάντα το καθήκον της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share