Θετικός στον κορονοϊό κι εκτός αγώνων ο Πρεβολαράκης

Author

Categories

Share

Ένας ακόμη αθλητής της πάλης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, με τον Γιώργο Πρεβολαράκη να… ακολουθεί τον Γιώργο Πιλήδη.

Ο Έλληνας αθλητής ετοιμαζόταν να αγωνιστεί στο παγκόσμιο κύπελλο της ελληνορωμαϊκής, με στόχο το μετάλλιο, αλλά ο κορονοϊός του “έκλεψε” το όνειρο.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Γιώργο Πρεβολαράκη. Ο Ελληνας παλαιστής που δεν αγωνίστηκε στα ρεπεσάζ των 77κ της ελληνορωμαϊκής, βγήκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Πρεβολαράκης ξεκίνησε κανονικά την προσπάθειά του το Σάββατο στο παγκόσμιο κύπελλο και μια ημέρα αργότερα θα διεκδικούσε το χάλκινο μετάλλιο. Τα ξημερώματα της Κυριακής, όμως, ανέβασε πυρετό και απέσυρε τη συμμετοχή του. Μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε βγήκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο αθλητής, όπως και όλη η ελληνική αποστολή είχε υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού πριν αναχωρήσουν για τη Σερβία.

Πρεβολαράκης: «Είμαι πραγματικά στεναχωρημένος»

Ο Γιώργος Πρεβολαράκης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΛΟΠ σχολίασε: «Είμαι πραγματικά στεναχωρημένος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κόλλησα, καθώς πριν φύγουμε από την Ελλάδα είχα βγει αρνητικός σε τεστ που είχα υποβληθεί» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είχα όλα τα συμπτώματα και ήμουν σίγουρος ότι έχω κορονοϊό. Τώρα βρίσκομαι απομονωμένος στο ξενοδοχείο και θα παραμείνω για όσο προβλέπει το πρωτόκολλο. Σε τρεις ημέρες θα υποβληθώ σε νέο έλεγχο. Ευτυχώς θα μείνω στον ξενοδοχείο. Η εξυπηρέτησή τους είναι άψογη και με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα».

O Γιώργος Πρεβολαράκης έστειλε το δικό του μήνυμα για την μάχη του κορονοϊού. «Πραγματικά αυτό που βιώνω δεν είναι ευχάριστο, γι’ αυτό θα πω σε όλο τον κόσμο να προσέχει και να τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα» κατέληξε ο Γιώργος Πρεβολαράκης

Η Ελληνική ομοσπονδία Πάλης επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με τη σέρβικη ομοσπονδία, αλλά και την Παγκόσμια, αφενός για να ενημερωθούν για το γεγονός, αλλά και για να έχει την καλύτερη αντιμετώπιση ο Ελληνας πρωταθλητής.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share