«Θυμωμένος ο Ακάρ με τον Ερντογάν που δεν τον κράτησε στο υπουργείο Άμυνας» – Τούρκος δημοσιογράφος αποκαλύπτει το παρασκήνιο

Author

Categories

Share

Ο δημοσιογράφος Σεντάτ Μποζκούρτ είχε υποστηρίξει σε πρόσφατο ρεπορτάζ του ότι ο Χουλουσί Ακάρ έχει θυμώσει με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διότι δεν τον κράτησε στο υπουργείο Άμυνας. 

Σήμερα, έδωσε συνέχεια, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο, για τον Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος εξελέγη επικεφαλής της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας. Όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος, στην Καισάρεια, τον τόπο καταγωγής του Ακάρ, όπου εξελέγη και βουλευτής του κυβερνώντος AKP, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος, Μεχμέτ Οζχασεκί.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, είχε διοργανωθεί μία τελετή υποδοχής του, στην οποία κανονικά θα έπρεπε να παρευρεθεί ο Χουλουσί Ακάρ. Ωστόσο, δεν το έκανε, με τη δικαιολογία ότι… μετακόμιζε. “Η Αϊσέ Μποχιουρλέρ, εκλεγμένη βουλευτής στην Καισάρεια, επίσης δεν ήθελε να παρευρεθεί στην τελετή, αλλά τελικά πείστηκε. Ωστόσο, ο Ακάρ δεν μεταπείστηκε”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share