Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Author

Categories

Share

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 2 Ιουλίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είναι προβληματικό για τις αλληλεπιδράσεις και τις συνδέσεις σου. Ο Ουρανός είναι μακροπρόθεσμα καλεσμένος του ζωδίου σου και ανακαλύπτεις μερικές φορές απότομα, την ανεξάρτητη σου πλευρά.

Ωστόσο η Αφροδίτη ο κυβερνήτης σου αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια ζεστή περιοχή του χάρτη σου και έχεις μια ισχυρότερη επιθυμία και αγάπη για άνετες και οικείες καταστάσεις αυτές , τις μέρες, ιδιαίτερα στον έρωτα. Σήμερα μπορεί να βιώσεις μια σύγκρουση μεταξύ της επιθυμίας για παρέα και ταυτόχρονα της ανεξαρτησίας.

Δίδυμοι: Με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού σε ισχύ το πρώτο μισό της ημέρας, θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία και τις μεταφορές μπορεί να στραβώσουν. Μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσεις ή να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και οι αλλαγές στο πρόγραμμα μπορεί να σε βγάλουν ελαφρώς εκτός πορείας.

Με την Αφροδίτη στον ηλιακό 3 ο οίκο σου αυτές τις μέρες απολαμβάνεις να συνομιλείς και να συνδέεσαι περισσότερο απ’ ότι συνήθως, αλλά σήμερα δεν είσαι σίγουρη πόσο κοντά θέλεις να πλησιάσεις ή μπορεί να νιώσεις αποκομμένη και παρεξηγημένη. Καθώς η μέρα προχωρά, η Σελήνη μετακινείτε τον ηλιακό 8 ο οίκο σου και υπάρχει καλή ενέργεια για ενδοσκόπηση ή εστίαση της προσοχής σου σε κάτι ιδιαίτερο.

Καρκίνος: Μια διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να σε ρίξει λίγο εκτός κέντρου από ένα θέμα χρημάτων ή ιδιοκτησίας το πρώτο μισό της ημέρας, ή μπορεί να νιώσεις ότι αποσύρεσαι από τη ζώνη άνεσης σου από απροσδόκητα γεγονότα. Είναι προσωρινό και μπορεί να οδηγήσει σε καλά πράγματα, αλλά μπορεί επίσης και να το νιώσεις λίγο ενοχλητικό.

Αντίθετα, αυτή η επιρροή μπορεί να προκαλέσει μια εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στο να θέλεις να παίξεις με ασφάλεια και να πειραματιστείς με κάτι νέο. Οι διακοπές ή οι αλλαγές του χρονοδιαγράμματος μπορεί να είναι τώρα ισχυρές, αλλά μάλλον δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.

Λέων: Το πρώτο μισό της ημέρας απαιτεί ευελιξία και έντονη αίσθηση του εαυτού. Μια όψη Αφροδίτης – Ουρανού στο παιχνίδι μπορεί να αφήσει κάποια πράγματα στον αέρα. Μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με άλλους ή να πρέπει να αντιμετωπίσεις αναξιόπιστα ή μη διαθέσιμα άτομα και τα προγράμματα να είναι εκτός λειτουργίας.

Εναλλακτικά, αντιμετωπίζεις αυτή την πτυχή ως μια εσωτερική σύγκρουση και μπορεί να αισθανθείς ανάμεσα στο να θέλεις να είσαι κοντά με κάποιον και από την άλλη να λαχταράς την ανεξαρτησία σου. Καθώς η μέρα προχωρά είναι πιο εύκολο να συγκεντρωθείς, με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share