Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Author

Categories

Share

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Δίδυμοι: Με τον Ήλιο στον ηλιακό 12ο οίκο σου έχεις τον προσανατολισμό σου και αναλογίζεσαι πρόσφατα γεγονότα, συνθήκες και συναισθήματα. Αύριο η έκλειψη Ηλίου θα σε βοηθήσει και θα σε κατευθύνει σε σωστό δρόμο. Σήμερα μπορεί να νιώσεις τη μείωση επιπέδων ενέργειας ή κινήτρων και ίσως κάποια διφορούμενα συναισθήματα για θέματα φιλίας, εργασίας ή φήμης.

Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος σήμερα και μέχρι τις 8/10 επωφελείσαι από μια ανασκόπηση ή επανεκτίμηση προγραμμάτων ευεξίας, ρουτίνες, εργασιακά έργα, χρέη και στενές σχέσεις.

Καρκίνος: Μπορεί να υπάρξει κάποια ασάφεια με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα να σχηματίζουν μια μικρή προκλητική όψη. Προσωρινά μπορεί να μην είναι εύκολο να παρακινήσεις τον εαυτό σου.

Είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν παρά να πιέζεις για ορισμούς και σταθερές απαντήσεις. Να είσαι λίγο πιο προσεκτική σε καταστάσεις που απαιτούν επιπλέον εστίαση ή προσοχή. Είναι σημαντικό να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις συναισθηματικές και πνευματικές σου ανάγκες.

Λέων: Η αυριανή έκλειψη μπορεί να σε παρακινήσει να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις. Ωστόσο με τη σημερινή όψη Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες αμφιβολίες για τους στόχους σου ή μπορεί να πιστεύεις σε κάτι μη ρεαλιστικό. Η αναβλητικότητα είναι μέρος των σημερινών ενεργειών.

Προσπάθησε να κάνεις ένα διάλειμμα ή επιβράδυνε τους ρυθμούς σου για να έχεις τον προσανατολισμό σου. Απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου και μην λες πράγματα που δεν έχεις επεξεργαστεί σωστά. Εάν είσαι μόνη, μην συγκρίνεις το παρελθόν με το παρόν ή το μέλλον.

Παρθένος: Μπορεί σήμερα να νιώθεις μια ανησυχία. Αν λαμβάνεις σήματα σύγχυσης από ένα σημαντικό άτομο μπορεί να έχει να κάνει με αβεβαιότητες και όχι με ουσιαστικά προβλήματα.

Με τη σημερινή όψη Ήλιου – Ποσειδώνα είναι εύκολο να γοητεύεσαι από μια κατάσταση ή ένα άτομο. Δείξε την ακεραιότητά σου στα εργασιακά αφού αυτά που λες έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο και ίσως και συνέπειες. Η ερωτική σου ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share