Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Author

Categories

Share

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Κρόνος κινείται στον κοινωνικό σου τομέα και σε μόλις δυο μέρες ο Δίας θα κάνει το ίδιο. Αυτές οι σημαντικές αλλαγές ενθαρρύνουν την ιδιαίτερη προσοχή στους φίλους, τις ομάδες, την κοινότητα και τις ελπίδες. Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες χρειάζονται συνεχή προσπάθεια για αυτό μην απογοητεύεσαι αν σημειωθούν σήμερα κάποιες καθυστερήσεις. Η σχέση με το σύντροφό σου, σου παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεσαι κι έτσι οδηγείσαι σε αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ταύρος: Ο Κρόνος κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και ο Δίας θα ακολουθήσει το παράδειγμα του τις επόμενες μέρες. Αυτές οι διελεύσεις σηματοδοτούν την αρχή μιας μακροπρόθεσμης τάσης στην οποία η καριέρα έρχεται σε πρώτη θέση. Οι συνθήκες συνωμοτούν για να σου υπενθυμίσουν τη σημασία της δομής, της ευθύνης, της αξιοπιστίας και της φήμης σου. Ο κύκλος του Κρόνου που θα διαρκέσει έως το Μάρτιο του 2023 είναι ο κύκλος που πραγματικά πρέπει να δουλέψεις προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου δημιουργεί προβληματισμούς που αφορούν στην εξέλιξή της. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε νέες γνωριμίες, όμως μην επενδύεις συναισθηματικά.

Δίδυμοι: Ο Κρόνος μπαίνει σήμερα στον ηλιακό 9ο οίκο σου και ο Δίας θα ακολουθήσει το παράδειγμα του σε δυο ημέρες. Με τους δυο αυτούς μεγάλους πλανήτες να κινούνται σε αρμονία με το ζώδιό σου οι προοπτικές σου ενισχύονται και οι στόχοι σου επιτυγχάνονται. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην του δημιουργείς ανασφάλεια με την επιπολαιότητά σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και μαζί η ενίσχυση του καρνέ των θαυμαστών σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share