Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Author

Categories

Share

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Δίδυμοι: Είναι μια ισχυρή στιγμή για να απαλλαγείς από μια κακή συνήθεια και οι στενές σχέσεις σου να μεταμορφωθούν. Πιθανά να υπάρξει μια ένταση ή να αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να βγάλεις κάτι ανθυγιεινό από τη ζωή σου και να αποκαλύψεις τις αλήθειες.

Σε κάθε περίπτωση οι συνθήκες σε φέρνουν σε επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες σου, οδηγώντας σε σε συναρπαστικές αποκαλύψεις. Πιθανά να λαχταράς τον απόλυτο έρωτα όμως και πάλι είναι στο χέρι σου να διεκδικήσεις τα θέλω σου.

Καρκίνος: Σήμερα μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη ένταση σε μια σχέση ή μπορεί να λαχταράς περισσότερα από τους άλλους. Πρώτα ο Άρης και μετά η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται με τον Πλούτωνα προκαλώντας σου έντονα συναισθήματα.

Επίσης μπορεί να αντιμετωπίσεις ανταγωνισμό ή δύσκολους ανθρώπους που προσπαθούν να πάρουν το πάνω χέρι στη ζωή σου ή να αντιμετωπίσεις θέματα εμπιστοσύνης. Αυτό μπορεί να επηρεάσει και τη συναισθηματική σου ζωή ή τις αποφάσεις σου.

Λέων: Οι ισχυρές διελεύσεις ξεσηκώνουν τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που διέπει τις προσπάθειες εργασίας, εξυπηρέτησης, ευεξίας και αυτοεξυπηρέτησης. Οι αλλαγές ξεκινούν κι ενώ η ένταση μπορεί να είναι μεγάλη, θα σε βοηθήσει να φτάσεις σε νέα επίπεδα.

Η αποφασιστικότητά σου να πετύχεις ή να κατακτήσεις έναν στόχο είναι ισχυρή ίσως και σε εμμονικό σημείο. Απόλαυσε την αγάπη και την προσφορά του αγαπημένου σου και αν είσαι μόνη, απόλαυσε νέες γνωριμίες.

Παρθένος: Τα πάθη και οι φιλοδοξίες εντείνονται σήμερα με τον Άρη και την Αφροδίτη να συναντούν τον Πλούτωνα στον τομέα της χαράς σου. Ευτυχώς αυτές οι ευθυγραμμίσεις συμβαίνουν σε αρμονία με το ζώδιό σου, ωθώντας σε να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο.

Η μέρα επίσης έχει μεγάλες και απολαυστικές ευκαιρίες. Είσαι εξαιρετικά κοντά στις επιθυμίες, τα θέλω και τις ανάγκες σου τα οποία μπορεί να είναι ανησυχητικά στην αρχή, αλλά διαφωτιστικά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share