Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Author

Categories

Share

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 23 Απριλίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 10ο οίκο σου για πάνω από δυο μέρες επενδύεις περισσότερη ενέργεια στις φιλοδοξίες και τις επιδόσεις σου. Νωρίς σήμερα αυτά τα συναισθήματα μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με την επιθυμία σου να είσαι ένα ελεύθερο πνεύμα.

Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς ή ορισμένοι κανόνες να χρειάζονται την προσοχή σου. Μια συναισθηματική επανασύνδεση δεν αποκλείεται να προκύψει αυτές τις μέρες.

Δίδυμοι: Η μετακόμιση της Σελήνης στον ηλιακό 9ο οίκο σου για περισσότερες από δυο μέρες σε ενθαρρύνει να ανακαλύψεις. Επεξεργάσου τα πρόσφατα γεγονότα τώρα που έχεις λίγο περισσότερο χρόνο στη διάθεση σου και ίσως ένας μικρός συμβιβασμός να είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.

Η συναισθηματική σου ζωή και οι ανάγκες σου θα έλεγε κανείς πως εκπληρώνονται και κατά κάποιον τρόπο συνδέονται με το παρελθόν.

Καρκίνος: Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 8ο οίκο σου ενθαρρύνοντας σε να σκεφτείς βαθιά. Το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο σήμερα το πρωί μπορεί να προκαλέσει ένταση που σε παρακινεί να κάνεις βελτιώσεις.

Καθώς η μέρα προχωρά μπορείς να απολαύσεις τη μαγεία της ημέρας, να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή ή να δημιουργήσεις ένα δίκτυο ή μια ιδιαίτερη φιλία μέσω των επικοινωνιών σου.

Λέων: Η μετακόμιση της Σελήνης στον ηλιακό 7ο οίκο σου σήμερα υπογραμμίζει την ανάγκη σου για συντροφιά, ανατροφοδότηση ή διαφορετική οπτική σε μια κατάσταση. Ωστόσο μπορεί να αισθανθείς κάπως διχασμένη μεταξύ δουλειάς και παιχνιδιού νωρίς το πρωί.

Μπορεί να είναι δύσκολο να είσαι συναισθηματικά παρούσα με διαφορετικές ανάγκες και ορμές που ανταγωνίζονται για το χρόνο σου. Μια συζήτηση ή μια είδηση σε βοηθά να βάλεις τάξη στην ερωτική σου ζωή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share