Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 04 Νοεμβρίου 2020

Author

Categories

Share

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 04 Νοεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σήμερα στο να μάθεις νέα πράγματα και να συνδεθείς με τους άλλους. Μια αλλαγή του ρυθμού μπορεί να λειτουργήσει αναζωογονητικά σε συναισθηματικό επίπεδο, αν και αργότερα μέσα στη μέρα έχεις την ανάγκη για χαλάρωση και ξεκούραση. Μπορείς να ανταποκριθείς στις εργασιακές σου υποχρεώσεις για αυτό απόβαλλε το άγχος. Παλιά προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι προτιμότερο να τα διαγράψεις από το μυαλό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν γυρίζει εμμονικά στο μυαλό σου.

Ταύρος: Εξακολουθεί να υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στις ανάγκες σου: σωματική ξεκούραση και άνεση. Δεν είσαι διατεθειμένη να περιπλέξεις τα πράγματα άσκοπα με τη διέλευση της Σελήνης από τον ηλιακό 2ο οίκο σου. Ωστόσο η επικοινωνία σου κυρίως στα εργασιακά είναι ευνοϊκότερη και σαφέστερη. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις κατακτήσεις σου, όμως μην ενθουσιάζεσαι.

Δίδυμοι: Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για σύνδεση με άτομα ή με έργα που σου αρέσουν και σε εκφράζουν καθώς και οι συνομιλίες είναι εμπνευσμένες. Άλλωστε είναι η ώρα να εκτιμήσεις και να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο σου. Πάρε πρωτοβουλίες στα εργασιακά. Έκφρασε τις ανάγκες σου στον ερωτικό σύντροφό σου με σαφήνεια και ειλικρίνεια. Μην απορρίπτεις άτομα που εκφράζουν το θαυμασμό τους για σένα.

Καρκίνος: Η ανάγκη σου για ηρεμία και ασφάλεια σήμερα μεγαλώνει, όμως όσο περνούν οι ώρες κοινωνικοποιείσαι και είσαι έτοιμη να ανταλλάξεις απόψεις. Η οικογένεια λειτουργεί υποστηρικτικά και οι επικοινωνίες σε εμπνέουν. Απόφυγε με διακριτικότητα και τακτ τις εντάσεις στα εργασιακά. Πάθος και ένταση διαχειρίσου τα σωστά στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και μην βυθίζεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share