Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 06 Ιανουαρίου 2021

Author

Categories

Share

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 06 Ιανουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Άρης έχει περάσει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στο δικό σου ζώδιο και σήμερα ήρθε η ώρα να προετοιμαστεί για την είσοδό του στον τομέα των πόρων σου. Μέχρι τις 3/3 νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με θέματα αυτοεκτίμησης. Μπορεί επίσης να οδηγηθείς σε παρορμητικές αγορές. Δέξου τη βοήθεια ενός συνεργάτη που θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις τις σημερινές υποχρεώσεις σου. Η σημερινή Τετάρτη είναι κατάλληλη να πλησιάσεις ουσιαστικά τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις του καθενός.

Ταύρος: Ο Άρης προετοιμάζεται για την είσοδό του στο δικό σου ζώδιο και ενώ αυτή η διέλευση μπορεί να είναι συναρπαστική και εντυπωσιακή μερικές φορές μπορεί να σου δημιουργεί ένταση, αν δεν βρεις τα σωστά σημεία για να εκφραστείς και να δράσεις. Ενώ τόσο καιρό αντιμετώπιζες θαμμένα συναισθήματα όπως το θυμό και τη συναισθηματική παύση, το πέρασμα του Άρη στο δικό σου ζώδιο το αλλάζει αυτό φέρνοντας φωτιά, αντοχή και δυναμισμό της προσωπικότητας και ενέργειάς σου. Καιρός να ασχοληθείς με τα σημεία που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που διεκδικείς αρχίζει να ανταποκρίνεται.

Δίδυμοι: Ο Άρης ξεκινά το ταξίδι του για τον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής κι αυτός είναι ένας ισχυρός κύκλος για έρευνα και προβληματισμό σχετικά με τους στόχους σου. Η ανάγκη για ξεκούραση και ανάρρωση, ένα χρονικό όριο για την ταξινόμηση των πραγμάτων έρχεται στο προσκήνιο. Μπορείς να επαναπροσδιορίσεις τα τρέχοντα σχέδιά σου ή να επωάσεις νέα και να αναπτύξεις ταχύτητες σε νέα εγχειρήματα. Απόλαυσε στιγμές πάθους με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου.

Καρκίνος: Ο Άρης προετοιμάζεται για το ταξίδι του στον 11ο ηλιακό σου οίκο καθώς πέρασε ένα εξάμηνο σε μια δύσκολη πτυχή σου και τώρα σου δίνει τη δυνατότητα να επιδιώξεις την ικανοποίηση των στόχων και επιθυμιών σου. Η επαγγελματική σου πορεία αρχίζει να σου εμπνέει ασφάλεια. Απόφυγε την γκρίνια με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου και να μάθεις που και σε ποια κατεύθυνση βαδίζεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share