Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Author

Categories

Share

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Βρίσκεσαι γενικά σε μια περίοδο που επιθυμείς την αρμονία στις στενές σχέσεις σου αν και μπορεί να υπάρξει μια μικρή σύγκρουση, προκειμένου να φτάσει σε ένα απόλυτο επίπεδο ειρήνης. Η υπομονή στα εργασιακά θα σε εξυπηρετήσει καλύτερα αυτό το διάστημα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται επιπλέον δουλειά από πλευράς σου αυτό το διάστημα προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να εκτονώνεις την έντασή σου.

Ταύρος: Με τη μετάβαση της Σελήνης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου αρχίζεις να εστιάζεις όλο και περισσότερο στην πρακτική πλευρά της ζωής. Ωστόσο μπορεί να υπάρχουν μικρές μπερδεμένες εντυπώσεις και ευαισθησίες ή ένα αίσθημα απογοήτευσης. Μια μικρή πρόκληση μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα μπορεί να σε ωθήσει να δώσεις προτεραιότητα στην επιθυμία σου να διατηρήσεις την ειρήνη και την αρμονία. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν οι ανέμελες και ουδέτερες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, τηλεφωνήματα και ειδήσεις καταφέρνουν να σου δώσουν ικανοποίηση.

Δίδυμοι: Η Σελήνη έρχεται σε αρμονία σήμερα με το ζώδιό σου και η συναισθηματική έκφραση έρχεται πιο φυσικά και αυθόρμητα. Όμως υπάρχει κάποια τάση να βλέπεις μια κατάσταση με λάθος τρόπο ειδικά αν αφορά στο συναίσθημα σου, με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα σε μια αδέξια όψη. Δεν είσαι σίγουρη για τη λήψη αποφάσεων για αυτό προτίμησε να τις αποφύγεις στα εργασιακά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ίσως να νιώσεις ότι περνά μια δοκιμασία. Εσύ που είσαι μόνη, μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις των άλλων, κυρίως αν αφορούν στην προσωπική σου ζωή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share