Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Author

Categories

Share

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Αυτή μπορεί να είναι μια μέρα ψευδαισθήσεων με τον Ποσειδώνα σε ευθυγράμμιση με τον Ήλιο κι αυτό μπορεί να ξυπνήσει την ανάγκη σου για σύνδεση σε βαθύτερο ψυχικό επίπεδο. Ίσως χρειαστεί να φροντίσεις τους άλλους, ίσως πάλι να είσαι εσύ αυτή που θα αναζητήσεις την υποστήριξη.

Ταυτόχρονα μπορεί να συνειδητοποιήσεις προβληματικά σημεία μιας σχέσης. Ευτυχώς είναι μια εποχή μεγάλων ονείρων για μακροχρόνια ευτυχία. Αυτές οι μέρες μπορεί να περιλαμβάνουν κάποια σκαμπανεβάσματα καθώς παλεύεις με τις προσδοκίες σου.

Δίδυμοι: Οι σημερινές διελεύσεις σε ωθούν να σχεδιάσεις ή να ονειρευτείς σχετικά με την καριέρα ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Η συμφιλίωση με το παρελθόν σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις φιλοδοξίες σου. Δεν αφήνεις τα μικρά προβλήματα να σε επηρεάσουν, προτιμώντας να κοιτάξεις τη μεγαλύτερη εικόνα.

Με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα σε ευθυγράμμιση, τα όνειρα, η φαντασία και τα ιδανικά σου έρχονται στο προσκήνιο. Αυτή η ετήσια σύνοδος σε εμπνέει να κάνεις μεγάλα όνειρα. Έχει επίσης έναν τρόπο να φωτίζει τους υψηλότερους στόχους σου, ευνοώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, αλλά όχι απαραίτητα την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Καρκίνος: Μια ετήσια ευθυγράμμιση Ήλιου – Ποσειδώνα συμβαίνει σήμερα, πολλαπλασιάζοντας τη φαντασία. Αυτή η διέλευση προάγει την απελευθέρωση της έντασης και της αγανάκτησης, καθώς και την αγκαλιά της συμπόνιας. Ευνοείται η εκμάθηση νέων πραγμάτων, οι νέες εμπειρίες και προοπτικές.

Ταξίδια, αλλά και οικονομικές ιδέες μπορεί να προκύψουν με ασυνήθιστους τρόπους. Το να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικές περιπέτειες. Αν και είναι σημαντικό να είσαι ανοιχτή σε νέα συναισθήματα, προσπάθησε να κρατήσεις τα πόδια σου στο έδαφος, καθώς ονειρεύεσαι πολύ. Διαχειρίσου τις προσδοκίες σου.

Λέων: Ο Ήλιος σχηματίζει την ετήσια ευθυγράμμιση του με τον Ποσειδώνα, φωτίζοντας τις επιθυμίες και τις πνευματικές σου ανάγκες -ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με τις σχέσεις. Αν έχεις νιώσει έλλειψη σε οικείο επίπεδο αυτό μπορεί επίσης να μεγεθύνεται.

Ίσως υπάρξουν ερωτήματα σχετικά με τα όρια ή σύγχυση σχετικά με τους κοινόχρηστους πόρους που μπορεί να απαιτούν κάποια επαγρύπνηση. Σκέψου ότι αν έχεις επενδύσει πραγματικά σε κάτι μπορεί να είναι δύσκολο να δεις τα πράγματα καθαρά αυτές τις μέρες. Υπάρχει μια τάση να ξεφεύγεις πέρα από τα λογικά όρια κι αυτό μπορεί να πιέσει τα πράγματα τόσο ώστε να μην αποδώσουν καρπούς.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share