Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Author

Categories

Share

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η σημερινή ευθυγράμμιση Άρη – Ουρανού δείχνει ενδιαφέρουσες εξελίξεις που αφορούν στο εισόδημα, τα οικονομικά, τα ταλέντα ή τα περιουσιακά σου στοιχεία. Αυτή η διέλευση σου δίνει μια έκρηξη ενέργειας που πρέπει να χρησιμοποιήσεις με σύνεση και προσοχή. Μπορεί να απελευθερωθείς από ένα περιορισμό ή να αφήσεις πίσω σου ένα δυσλειτουργικό έργο ή στάση. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά. Αν χρειαστεί δείξε λίγη υποχωρητικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις τα μηνύματα που λαμβάνεις.

Ταύρος: Ο Άρης ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό στο ζώδιό σου σήμερα και μπορεί να αισθάνεσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις ένα ζήτημα ή να αφήσεις κάτι πίσω σου. Η ανάγκη σου για περισσότερη ελευθερία και αυθεντική αυτοέκφραση είναι έντονη. Περιόρισε την παρορμητικότητα σου και μην γίνεσαι αντιδραστική απέναντι σε συναδέλφους. Καταλάγιασε τον εκνευρισμό σου και μην ξεσπάς στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν είναι ιδανική η στιγμή για νέα ξεκινήματα.

Δίδυμοι: Η ευθυγράμμιση του Άρη με τον Ουρανό στον ηλιακό 12ο οίκο σου προκαλεί ασυνήθιστες ή ξαφνικές επιθυμίες που πιθανά σχετίζονται με το παρελθόν σου. Εάν θεωρείς ότι πρέπει να απελευθερωθείς από μια κακή συνήθεια ή μια απογοητευτική περίσταση αυτή η ευθυγράμμιση μπορεί να σου δώσει ώθηση να το κάνεις. Απόφυγε το άγχος στα εργασιακά. Μην μπερδεύεσαι σε καταστάσεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν φαίνεται να σε επηρεάζει αρνητικά.

Καρκίνος: Αλλαγές ή παρορμήσεις μπορεί να προκύψουν ξαφνικά σήμερα καθώς ο Άρης ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό στον κοινωνικό σου τομέα. Επίσης αυτή η ενέργεια μπορεί να υποκινήσει μια τολμηρή νέα ιδέα ή σχέδιο για το μέλλον. Κάποια εργασιακά σχέδια σου μπορεί να ανατραπούν, για αυτό διατήρησε την υπομονή και την ψυχραιμία σου. Με τις προτεραιότητες που θέτεις παραμελείς τον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό μπορεί να σας φέρει σε ρήξη. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπερδεύεις τη φιλία με τον έρωτα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share