Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Author

Categories

Share

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 1 Μαρτίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Λέων: Πρόσεξε σήμερα και μην οδηγείσαι σε ακρότητες -είτε με τα λόγια, είτε με τις πράξεις σου. Μια δεύτερη σκέψη θα σε βοηθούσε να κάνεις τις σωστές ενέργειες. Διαχειρίσου τα πάντα στα εργασιακά με διαλλακτικότητα και μην παίρνεις φωτιά με το παραμικρό. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τις σχέσεις με συναδέλφους, ανώτερους ή και πελάτες σε ένα καλό επίπεδο.

Έχεις την τάση να θίγεις τον ερωτικό σύντροφό σου με τα λόγια ή με τον τόνο της φωνής σου. Στο χέρι σου είναι να βάλεις φρένο στον εγωισμό σου. Ενέδωσε μέχρι ενός σημείου στο άτομο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό. Δώσε του τον χρόνο να σου δείξει τις πραγματικές του προθέσεις.

Παρθένος: Προστάτευσε τα κεκτημένα και τα δικαιώματά σου χωρίς να ανεβάσεις τους τόνους και κυρίως χωρίς να τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου στα εργασιακά. Όλα πηγαίνουν, αν όχι με τους ρυθμούς που θα ήθελες, τουλάχιστον σύμφωνα με τις προσδοκίες σου.

Ζήλια, κτητικότητα και εγωισμός απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου κινδυνεύουν απόψε να χαλάσουν το κλίμα μεταξύ σας. Ψάχνεις κάτι ουσιαστικό για να γεμίσεις τη ζωή σου, εσύ που είσαι μόνη, για αυτό μάθε να επιλέγεις τους κατάλληλους ανθρώπους. Μπορείς να περάσεις εξίσου όμορφα με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ζυγός: Πρωτομηνιά σήμερα, για αυτό προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Χωρίς να ξέρεις τον λόγο, σου φταίνε όλοι και όλα και ξεσπάς με το παραμικρό. Αρκετά απαιτητική είναι η μέρα σου στα εργασιακά, μιας και καλείσαι να αντιμετωπίσεις έξτρα υποθέσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Την ένταση της ημέρας μην την ξεσπάς στον ερωτικό σύντροφό σου. Επωφελήσου από την καλή του πρόθεση και διάθεση και χαλάρωσε στην αγκαλιά του. Ξεκαθάρισε τις ανάγκες της συναισθηματικής σου ζωής και πράξε ανάλογα. Θέλεις κάτι σταθερό ή απλά μια εμπειρία και λίγο χρώμα έστω και παροδικό. Για το δεύτερο, σου δίνεται η ευκαιρία.

Σκορπιός: Οι ανασφάλειές σου σήμερα έρχονται επικίνδυνα στην επιφάνεια. Ηρέμησε λίγο, δες τα θετικά των εξελίξεων και των υποθέσεών σου και βρες τρόπους να ανεβάσεις τη διάθεσή σου. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε καταστάσεις και στιγμές έντασης στα εργασιακά. Παράμεινε ψύχραιμη και συγκεντρωμένη στις δικές σου υποχρεώσεις.

Οι τάσεις εσωστρέφειάς σου σε απομακρύνουν από τον ερωτικό σύντροφό σου. Μήπως να το ξανασκεφτείς; Μια αγκαλιά και μια συναισθηματική επιβεβαίωση τη χρειάζεσαι. Οι κακές εμπειρίες του παρελθόντος δεν σε αφήνουν να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες. Σκέψου πως όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια και πως τα κριτήριά σου είναι πολύ αυστηρά και σωστά πλέον.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share