Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Author

Categories

Share

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ερμής είναι ανάδρομος από σήμερα έως τις 3/11 κι έτσι οι επόμενες εβδομάδες είναι κατάλληλες για προσωπική ενδοσκόπηση, εκκαθάριση σχεδίων και στρατηγικών, έρευνα και επεξεργασία. Αντί να ανοίγεις νέα μέτωπα στα οικονομικά φρόντισε να κλείσεις παλιές τρύπες και να βάλεις τις οικονομικές υποχρεώσεις σε μια τάξη. Εντόπισε τα σημεία που χρειάζονται προσοχή προκειμένου να βελτιωθεί η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι σημαντικό να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

Ταύρος: Ο ανάδρομος Ερμής αντεπιτίθεται στο ζώδιο σου μέχρι τις 27/10 και με τον Άρη επίσης σε ανάδρομη πορεία πρέπει να επιβραδύνεις, να επεξεργαστείς και να επανεξετάσεις τα σχέδιά σου. Πρόσεξε τι λες και πώς το λες όσο ο Ερμής παραμένει ανάδρομος, καθώς όλα είναι λίγο συγκεχυμένα γύρω σου. Ο ρομαντισμός και το πάθος είναι σημαντικά συστατικά προκειμένου να διατηρήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου σε ένα καλό επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις κατακτήσεις χωρίς να ενθουσιάζεσαι. 

Δίδυμοι: Ο Ερμής προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του και θα πρέπει να προετοιμαστείς κι εσύ αντίστοιχα για καθυστερήσεις στα σχέδιά σου που σχετίζονται με την εργασία, την υγεία και τις συνήθειές σου. Σήμερα πρόσεξε και μην επενδύεις συναισθηματικά καθώς τα πάθη είναι δυνατά αλλά και οι επιθυμίες μπερδεύονται, με τον Ήλιο να αντεπιτίθεται στον Άρη. Για αυτό φρόντισε να εξασφαλίσεις και την αρμονία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν επανέρχεται και σε αποδιοργανώνει. 

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share