Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Author

Categories

Share

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Σελήνη περνά στον τομέα των κοινών πόρων σου και επιθυμείς μια βαθύτερη προσέγγιση ή ένα αίσθημα σύνδεσης. Ωστόσο μπορεί να είναι δύσκολο να καταλήξεις σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο με τις σημερινές διελεύσεις.

Σε τελική ανάλυση, η ένταση που δημιουργείται τώρα μπορεί να σου δώσει ώθηση και να σε παρακινήσει, αλλά είναι πολύ εύκολο να εργαστείς σε διασταυρωμένους σκοπούς με κάποιον ή να νιώσεις κάποια εσωτερική αναταραχή. Προσωρινά μπορεί να αισθάνεσαι μια έλλειψη κατεύθυνσης, καθοδήγησης ή υποστήριξης. Είναι πιθανό να έχεις ξεφουσκωμένα συναισθήματα όμως είναι κάτι προσωρινό.

Δίδυμοι: Με τη σημερινή Σελήνη αναζητάς ισορροπία στη ζωή σου και δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις σου. Ωστόσο ο Άρης στο ζώδιο σου, είναι κάτω από λίγο άγχος σήμερα και οι άλλοι μπορεί να σου προκαλούν αμυντικότητα, αλλά μπορεί να δείχνουν μια πλευρά του εαυτού σου ή τις ανεκπλήρωτες ανάγκες σου.

Σκέψου το να θέσεις μικρές προκλήσεις ή στόχους και εργάσου προς αυτή την κατεύθυνση μέχρι να υλοποιηθεί ένα μεγαλύτερο σχέδιο. Εάν ελπίζεις σε κάτι που δεν υλοποιείται κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να προσαρμοστείς, καθώς αυτό μπορεί να είναι καλύτερο για σένα.

Καρκίνος: Η Σελήνη περνά όλη τη μέρα στον ηλιακό τομέα της εργασίας και ρουτίνας, αναδεικνύοντας τις καθημερινές σου υποθέσεις. Ωστόσο οι διελεύσεις σήμερα μπορούν να συσσωρευτούν σε κάποια πίεση ή ένταση που μειώνει την παραγωγικότητα.

Δεν χρειάζεται να αγνοήσεις τα κίνητρα σου για να διορθώσεις τα πράγματα, αλλά είναι καλή ιδέα να κάνεις ότι μπορείς για να φροντίσεις την ψυχική σου ισορροπία. Οι προσδοκίες σου ίσως χρειάζονται μια προσαρμογή και οι αλληλεπιδράσεις, συγκρούσεις ή τα χρονοδιαγράμματα να σου δημιουργήσουν κάποια σύγχυση. Ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο ή να βρεις μια νέα πηγή έμπνευσης, κάτι που μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα κάποια κυκλοθυμία.

Λέων: Το να εκφράσεις και να μοιραστείς τον εαυτό σου μπορεί να είναι μια ισχυρή έλξη σήμερα με τη Σελήνη στον ηλιακό 5ο οίκο σου. Η ευαισθησία σε κοινωνικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορες αντιδράσεις ή κυκλοθυμία.

Ωστόσο οι σημερινές διελεύσεις φαίνεται να ενθαρρύνουν τις ατημέλητες προσεγγίσεις και ίσως αποφασίσεις ότι η αναμονή για την αντιμετώπιση προβλημάτων είναι το καλύτερο. Ίσως χρειαστεί να βασιστείς σε άλλους και οι συγκεχυμένες αλληλεπιδράσεις να βοηθήσουν στην αποκάλυψη κρυμμένων επιθυμιών.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share