Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 17 Μαϊου 2022

Author

Categories

Share

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 17 Μαϊου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Μπορεί να αισθάνεσαι κάπως ανήσυχη ή δυσαρεστημένη σήμερα, καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη σχηματίζουν μια μικρή προκλητική όψη. Μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνεις τι λαχταράς ή να κατανοήσεις αν πρέπει να προχωρήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο.

Μπορεί να υπάρξει αποσύνδεση μεταξύ των συναισθημάτων για ένα θέμα ή το τι είναι πιο λογικό. Μια ευθυγράμμιση Άρη – Ποσειδώνα επίσης στο παιχνίδι φέρνει τη φαντασία και τα όνειρα στο προσκήνιο.

Δίδυμοι: Τα συναισθήματά σου μπορεί να είναι μια πάνω μια κάτω αν δώσεις μεγάλη προσοχή στις απαντήσεις των άλλων σήμερα. Μπορεί να μπερδεύεσαι για ένα μήνυμα ή μια επικοινωνία που σε βγάζει προσωρινά εκτός κέντρου.

Προσπάθησε να μην βιαστείς να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα αφού τα συναισθήματα και η λογική μπερδεύονται. Τα επίπεδα ενέργειάς σου εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τα επίπεδα κινήτρων σου ή την αίσθηση του σκοπού.

Καρκίνος: Οι σκέψεις ή η λογική και οι ανάγκες φαίνεται να είναι μπερδεμένες και ένας συμβιβασμός μπορεί να είναι το κλειδί. Ίσως χρειαστεί να βγάλεις κάτι από το μυαλό σου για να μπορέσεις να επιστρέψεις σε αυτό αργότερα με φρέσκια ενέργεια.

Είσαι λίγο πιο ευαίσθητη σε ανισορροπίες, ειδικά με τα μηνύματα που λαμβάνεις. Επίσης, η φαντασία είναι έντονη και πλούσια με τον Άρη και τον Ποσειδώνα να ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα του πνεύματός σου. Η συναισθηματική, ερωτική σου ζωή έχει σκαμπανεβάσματα.

Λέων: Μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα με την επικοινωνία και με το τι εννοείς σήμερα. Εάν υπάρχει λίγη αδεξιότητα στόχευσε στο να την αντιμετωπίσεις.

Ίσως είναι καλύτερο να επανεκτιμήσεις εάν είναι απαραίτητο οι άλλοι να σε καταλάβουν για ένα θέμα πριν το επιδιώξεις. Καθώς η μέρα προχωρά γίνεται πιο εύκολο να στρέψεις την προσοχή σου σε ευρύτερα θέματα. Το συναίσθημα και ο έρωτας σε προβληματίζει σε κάποια σημεία.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share