Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Author

Categories

Share

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Το να τακτοποιήσεις τομείς της ζωής σου που μπορεί να σου προκαλούν ενοχές ή τρόμο μπορεί να είναι χρήσιμο αυτές τις μέρες και λαμβάνεις μια κοσμική υποστήριξη για αυτό. Σύντομα ο Χείρωνας θα στραφεί ορθόδρομος στον ηλιακό 12ο οίκο σου και σήμερα ο Δίας κατευθύνεται στον ίδιο τομέα.

Το να βοηθάς τους άλλους ή να μαθαίνεις νέα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Μέχρι τις 16/5 θα χτίζεις τη δύναμη σου στην ιδιωτικότητα, θα κάνεις πράγματα για άλλους, θα κάνεις κάποιες προσωπικές θυσίες που θα σε ωφελήσουν στο να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις εσωτερικές σου ανάγκες. Η συμπόνια αυξάνεται και οικοδομείται η πίστη στον εαυτό σου.

Δίδυμοι: Ο Δίας μετακομίζει στον τομέα της φιλίας σου σήμερα και θα παραμείνει σε αυτόν τον τομέα μέχρι τα μέσα Μαΐου, βοηθώντας σε να βρεις περισσότερη χαρά και ικανοποίηση στην κοινωνική σου ζωή. Οι φιλίες ή οι ομαδικές ενώσεις φαίνονται πιο εύρωστες και έχεις μεγαλύτερη επιρροή και γοητεία απέναντι στους άλλους κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

Θα νιώθεις ολοένα και καλύτερα εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσεις προβληματικές περιοχές, ειδικά με την άμεση στροφή του Χείρωνα σε ορθή πορεία σε λίγες μέρες και τον Άρη κυβερνήτη του τομέα της φιλίας σου να επανέρχεται ορθόδρομος στις 12/1.

Καρκίνος: Ο Δίας κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα. Αυτός ο κύκλος που θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Μαΐου σε παρακινεί να στοχεύσεις ψηλότερα. Οι φιλοδοξίες, η καριέρα, οι επαγγελματικοί σου στόχοι και η φήμη σου βελτιώνονται, αναπτύσσονται και εξελίσσονται.

Αυτά τα θέματα θα βελτιωθούν περαιτέρω μετά το τέλος του ανάδρομου κύκλου του Άρη στα μέσα του Γενάρη. Προς το παρόν ανεβάζεις στροφές και καταστρώνεις σχέδια. Ο Δίας θα φέρει φρέσκια ενέργεια στην επαγγελματική σου ζωή και αναγνώριση για τη δουλειά που κάνεις ή που έχεις κάνει.

Λέων: Ο Δίας κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου σήμερα, βοηθώντας σε να ανεβάσεις τη διάθεση σου καθώς συντονίζεσαι με την ευρύτερη εικόνα και αποκτάς προοπτική. Είσαι πιο αισιόδοξη και σίγουρη με αυτήν τη διέλευση που θα μείνει μαζί σου μέχρι τα μέσα Μαΐου.

Θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες για μάθηση, επικοινωνία ή προώθηση. Είναι επίσης μια περίοδος που η ερωτική σου ζωή παίρνει μια πιο εξωτική τροπή, τα γούστα σου αλλάζουν και μπορεί να συναντήσεις κάποιον με εντελώς διαφορετική κουλτούρα ή υπόβαθρο. Οι υπάρχουσες σχέσεις παίρνουν ώθηση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share