Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Author

Categories

Share

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 27 Ιουνίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Ερμής διασχίζει τώρα τον ηλιακό 3ο οίκο σου και έχεις πολλά να μάθεις. Τα σύντομα ταξίδια, η επικοινωνία και η δημιουργία νέων σχέσεων είναι μερικά από όσα θα συμβούν μέσα σε αυτό τον κύκλο που διαρκέσει μέχρι και τις 11/7.

Θα είναι μια περίοδος με ένταση, κατά την οποία θα δυσκολευτείς αρκετές φορές να συγκεντρωθείς. Ευτυχώς είναι μια καλή στιγμή για συλλογή πληροφοριών, με σκοπό την αντιμετώπιση ποικίλων θεμάτων. Αντιμετώπισε το άγχος σου λέγοντας ή και γράφοντας όλα όσα σκέφτεσαι.

Δίδυμοι: Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, πρακτικά θέματα απασχολούν το μυαλό σου περισσότερο απ’ το συνηθισμένο.

Ο προγραμματισμός σε αυτή τη φάση είναι πολύ ωφέλιμος. Το ίδιο και η επικοινωνία.

Καρκίνος: Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου. Δίνεις μεγαλύτερη προσοχή σε εσένα, τα προσωπικά σου σχέδια και τις επιθυμίες σου μέχρι τις 11/7. Είσαι πλέον έτοιμη να εκφραστείς.

Νιώθεις μια έντονη ανάγκη να πεις τη γνώμη σου. Είσαι πιο παρατηρητική, λογική, δίκαιη και οξυδερκής.

Λέων: Ο Ερμής βρίσκεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου και μέχρι τις 11/7 σε ωθεί να εστιάσεις την προσοχή σου σε ιδιωτικές υποθέσεις, αναζητώντας τις απαντήσεις σε γεγονότα που έχουν συμβεί στο κοντινό παρελθόν. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για περισυλλογή και διαλογισμό.

Μην αφήσεις ζητήματα που δεν έχουν πια αξία, να σε αποσυντονίσουν. Η εξέταση του παρελθόντος για τη βελτίωση του μέλλοντος σίγουρα αξίζει τον κόπο, αρκεί να μη σπαταλάς πολύ από την ενέργεια σου νιώθοντας ενοχές. Είσαι εντυπωσιασμένη από πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου, αλλά καλύτερα κράτα τις παρατηρήσεις για τον εαυτό σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share