Τι συμβαίνει με το «Αυγό του Γκοτζίλα» – Προβληματισμός στην Ιαπωνία για τη μυστηριώδη μπάλα που ξεβράστηκε

Author

Categories

Share

Το «Αυγό του Γκοτζίλα» έχει ονομαστεί από τους ντόπιους η τεράστια μεταλλική σφαίρα που ξεβράστηκε στις ακτές της Ιαπωνίας και «φούντωσε» τις θεωρίες συνωμοσίας για την προέλευσή της, αφού ούτε οι Αρχές μπορούν για την ώρα να προσδιορίσουν τι είναι και από πού προέρχεται.

Τι συμβαίνει, λοιπόν, με το «Αυγό του Γκοτζίλα»; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά, αφού τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Η τεράστια μεταλλική σφαίρα αγνώστου προελεύσεως χαρακτηρίστηκε ως… δημιούργημα του φανταστικού ερπετόμορφου τέρατος αλλά και ως UFO, κατασκοπευτικό μπαλόνι ή απλώς σημαδούρα μεγάλου μεγέθους.

Το «Αυγό του Γκοτζίλα» έχει διάμετρο 1,5 μέτρο και μετά από εξέταση με ακτίνες Χ, διαπιστώθηκε ότι είναι κούφιο και δεν κρύβει στο εσωτερικό του κάτι το μεμπτό ή το τρομακτικό. Το εντόπισε περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές και αυτές με τη σειρά τους απέκλεισαν την περιοχή.

«Προσπαθούσα να τη σπρώξω αλλά δεν κουνιόταν με τίποτα», δηλώνει ένας ντόπιος στο ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων ΝΗΚ, φανερώνοντας μεταξύ άλλων ότι η τεράστια μεταλλική σφαίρα είναι ασήκωτη. 

Αν και ένα τέτοιο εύρημα δεν θα έπρεπε να ανησυχεί τις Αρχές, η ανακάλυψή του λίγες μόλις ημέρες μετά την κατάρριψη 3 αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων από τις ΗΠΑ, εκ των οποίων το ένα ήταν κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι, σήμανε συναγερμό στην Ιαπωνία.

Άλλωστε, η Ιαπωνία ήταν από τις πρώτες χώρες που εξέφρασαν την ανησυχία τους στην Κίνα, επειδή ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει τέτοια αερόστατα στον ουρανό της χώρας από το 2019 και μετά, σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις. Ωστόσο, η Κίνα αρνείται τις κατηγορίες περί κατασκοπείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share