Την πάτησε άσχημα: Δήμαρχος στο Βέλγιο βγήκε σε συνέντευξη χωρίς το παντελόνι του (pic, vid)

Author

Categories

Share

Ο δήμαρχος της Αμβέρσας Μπαρτ Ντε Βέβερ ξεκίνησε το νέο έτος με τέτοιο τρόπο που σίγουρα θα τον θυμάται για όλη του τη ζωή. Ο ισχυρός πολιτικός του Βελγίου κλήθηκε να δώσει συνέντευξη στο ραδιόφωνο, η οποία όμως προβαλλόταν και στο διαδίκτυο, έχοντας ξεχάσει… να φορέσει το παντελόνι του.

«Φοράτε ένα πολύ ωραίο πουκάμισο, μάλλον το φοράτε ειδικά για εμάς. Αλλά κάτω από αυτό το πουκάμισο, να υποθέσω ότι είστε εκεί με το εσώρουχό σας;» ρώτησε η δημοσιογράφος του Radio 2 Kim Debrie κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. 

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

«Μα πώς είναι δυνατόν να το ξέρετε αυτό» απάντησε ο Ντε Βέβερ σύμφωνα με το Politico.eu, πριν συνειδητοποιήσει ότι βρισκόταν μπροστά σε καθρέφτη και ότι τα γυμνά του πόδια φαίνονταν στην κάμερα. «Δεν το είχα υπολογίσει αυτό. Η χρονιά ξεκινά με μία πολύ ντροπιαστική στιγμή, που θα την θυμάμαι για πολύ καιρό» είπε ο δήμαρχος της Αμβέρσας.

Ο αντίπαλός του πολιτικός, Ζορζ-Λουί Μπουσέ, δεν έχασε την ευκαιρία να του προσφέρει στο Twitter ένα παντελόνι στα χρώματα της βελγικής σημαίας για να τον πειράξει, καθώς ο Ντε Βέβερ είναι υπέρμαχος της απόσχισης της Φλάνδρας από το Βέλγιο.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share