Το δαχτυλίδι της συντρόφου του Μικ Τζάγκερ που θέριεψε τα σενάρια ότι θα το πάρει το κορίτσι

Author

Categories

Share

Ο Μικ Τζάγκερ, αρχηγός των θρυλικών Rolling Stones, έχει… ασπαστεί πλήρως εκείνη την ατάκα που λέει: «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά» και την κάνει πράξη, καθώς η αγαπημένη του είναι 43χρόνια μικρότερή του, είναι μαζί της εδώ και καιρό και μάλιστα έχουν και ένα παιδί.

Ο Μικ Τζάγκερ όμως, δεν έχει… αποκαταστήσει ακόμα την 36χρονη σύντροφό του και το ερώτημα «θα το πάρει το κορίτσι;» απασχολεί συνέχεια τα ΜΜΕ. Ο αρχηγός των Rolling Stones και η Μέλανι Χάμρικ έκαναν μαζί δημόσια εμφάνιση σε παράσταση μπαλέτου στη Νέα Υόρκη και το πανάκριβο δαχτυλίδι που φορούσε στο χέρι η 36χρονη έκαναν τα σενάρια περί γάμου να θεριέψουν.

Ο Μικ Τζάγκερ και η σύντροφός του Μέλανι Χάμρικ. παρακολούθησαν την παράσταση «Like Water For Chocolate» στη Μητροπολιτική Όπερα και φυσικά τα φλας των φωτογράφων άστραψαν όταν έφτασαν εκεί.

Οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι παρατήρησαν ότι στο χέρι της αγαπημένης του Μικ Τζάγκερ υπήρχε ένα πανάκριβο δαχτυλίδι.

Σύμφωνα με την Dailymail, η Μέλανι Χάμρικ έδειχνε με χαρά το νέο της δαχτυλίδι κάτι που φούντωσε τα σενάρια περί γάμου του τραγουδιστή των Rolling Stones και της 36χρονης συντρόφου του και μητέρας του παιδιού του.

Η Μέλανι Χάμρικ, όμως, έκοψε αμέσως τη φόρα των ΜΜΕ. Η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για δαχτυλίδι αρραβώνων.

Η 36χρονη εξήγησε ότι o 79χρονος τραγουδιστής των Rolling Stones της έκανε δώρο αυτό το δαχτυλίδι ως σύμβολο δέσμευσης, αλλά και όχι και ως σύμβολο επίσημου αρραβώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share