Τραυματίστηκε ο Χρήστος Βολικάκης – Οι φωτογραφίες και το video από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Author

Categories

Share

Η ατυχία… χτύπησε τον Χρήστο Βολικάκη. Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας είχε μια άσχημη πτώση σε αγώνα στο Βέλγιο.

Όπως αναφέρει και σε video που πόσταρε στο λογαριασμό του στο Instagram -σε προσπάθεια να ενημερώσει όσους έδειξαν ενδιαφέρον- ο Χρήστος Βολικάκης είχε μια άσχημη πτώση σε αγώνα στο Βέλγιο, τονίζοντας πως η ακρογωνιαία κλείδα (το κόκκαλο που ενώνει με τον ώμο, όπως ανέφερε και ο ίδιος) ουσιαστικά πετάχτηκε πάνω και κόπηκαν οι σύνδεσμοι στο σημείο.

Ο Χρήστος Βολικάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, ανέφερε πως οι γιατροί ήταν στο όριο να τον κρατήσουν εκεί για να κάνει επέμβαση -κάτι που ήταν δύσκολο να γίνει στο Βέλγιο- και θα επιστρέψει στην Ελλάδα τη Μ. Δευτέρα, με την ελπίδα να αποφύγει το χειρουργείο, σε συνεννόηση με τον γιατρό του. Επίσης, χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο μάτι ενώ είχε και κάποια γδαρσίματα.

 

Όπως είναι προφανές, ο Έλληνας ποδηλάτης δεν θα αγωνιστεί στη Γλασκώβη, στο παγκόσμιο κύπελλο που ξεκινά στις 21 Απριλίου.

Από τη μεριά της, η ΕΟΕ ευχήθηκε “περαστικά” στον Χρήστο Βολικάκη -με ποστάρισμα στα social media- και γρήγορη επιστροφή στους αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share