Τροχαίο για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Κάνω το σταυρό μου»

Author

Categories

Share

Ένα τροχαίο ατύχημα είχε τη Δευτέρα (24.04.2023) η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το έκανε γνωστό η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram.

Το τροχαίο έγινε στην Ιερά Οδό, στο ύψος του Αιγάλεω και προκλήθηκαν υλικές ζημιές. «Λίγο ζαλισμένη από το χτύπημα αλλά όλα καλά. Δεν είμαι στο νοσοκομείο, έχω δουλειά που πρέπει να τελειώσω», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε story στο Instagram.

Σε επικοινωνία με το TLIFΕ το γνωστό μοντέλο περιέγραψε τη στιγμή που το ΙΧ συγκρούστηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της, όσο εκείνη περίμενε σταματημένη σε φανάρι στην Ιερά Οδό.

«Ήμουν σταματημένη στο φανάρι και ο οδηγός από πίσω μου έπεσε χωρίς να φρενάρει. Βγήκε και έπεσε πάνω μου, το αμάξι του έγινε ολική (καταστροφή), το δικό μου έχει ζημιές στον προφυλακτήρα.

Εκείνη την ώρα ήταν και ένα περιπολικό εκεί, αμέσως βγήκα από το αυτοκίνητο και πήγα λίγο δεξιά – αριστερά γιατί μου ερχόταν να κάνω εμετό. Ήθελαν να με πάνε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο αλλά είπα όχι», είπε αρχικά για τη στιγμή της σύγκρουσης.

Και συνέχισε :«Αν δεν φορούσα ζώνη θα είχα βγει από το παρμπρίζ. Κάνω τον σταυρό μου. Λίγο το κεφάλι και ο αυχένας μου πονάνε από το τράνταγμα. Δεν πήγα ωστόσο στο νοσοκομείο, προτίμησα να συνεχίσω τις δουλειές μου. Θα πονάω 2-3 μέρες σίγουρα.

Μείναμε για κανένα δίωρο μετά, όπου και είχα συνεχή επικοινωνία με τον οδηγό. Ο άνθρωπος χτύπησε στο τιμόνι, έπεσε πάνω μου χωρίς φρένα και όλο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου του καταστράφηκε», περιέγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share