Τσαπανίδου για Οικονόμου: «Αναζητά ευθύνες παντού, εκτός από την κυβέρνηση»

Author

Categories

Share

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, σχετικά με όσα σχολίασε για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο MEGA, έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου. 

“Ο κ. Οικονόμου, καλό θα ήταν να συναισθανθεί το πένθος που βιώνουν οι οικογένειες των θυμάτων και το συλλογικό τραύμα της κοινωνίας, αντί να αναζητά ευθύνες παντού, εκτός από την κυβέρνηση”, αναφέρει η Πόπη Τσαπανίδου.

Και συνεχίζει: “Και ο κ. Μητσοτάκης, να καταλάβει πως κυβερνά τον τόπο τέσσερα χρόνια και δεν μπορεί κάθε φορά που συμβαίνει ένα τραγικό γεγονός, ή κάθε φορά που οι πολιτικές του οδηγούν σε σοβαρές συνέπειες, να μην γνωρίζει ή να φταίει κάποιος άλλος.

Τέλος, οι «παλαιοσυνδικαλιστές, που επιχειρούν να κρατήσουν το ελληνικό κράτος δέσμιο των χειρότερων εποχών του», όπως λέει ο κ. Οικονόμου, είναι οι άνθρωποι που επί χρόνια προειδοποιούσαν την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, με εξώδικα και απεργίες ότι τίθεται σοβαρό θέμα ασφάλειας του σιδηροδρόμου, την ώρα που ο κ. Καραμανλής εμφανιζόταν ηθικά θιγμένος, επιμένοντας ότι ντρέπεται που τίθεται θέμα ασφάλειας των επιβατών, μέχρι και δέκα μέρες πριν το δυστύχημα όπου χάθηκαν 57 συνάνθρωποί μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share