Τσαπανίδου: Περιμένουμε απαντήσεις από Μητσοτάκη και τον «σαχλαμάρα» Παναγιωτόπουλο για την παρακολούθηση Φλώρου

Author

Categories

Share

Σε δήλωση προχώρησε η Πόπη Τσαπανίδου για τα περί παρακολούθησης του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου. Η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τόσο τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο να πάρουν θέση.

Παράλληλα, η Πόπη Τσαπανίδου στη γραπτή δήλωσή της σημειώνει ότι «με την απάντηση του ο κ. Φλώρος τελικά δεν διέψευσε την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ».

Η ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πόπης Τσαπανίδου:

«Με την απάντηση του ο κ. Φλώρος τελικά δεν διέψευσε την παρακολούθηση του από την ΕΥΠ. Το μόνο που μας είπε είναι ότι οι αποκαλύψεις δε θα αλλοιώσουν τη σχέση εμπιστοσύνης του με αυτούς που τον παρακολουθούσαν.

Μένει να μάθουμε -ελπίζουμε σύντομα- αν είναι σχέσεις εμπιστοσύνης ή εκβιασμού.

Όμως ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να σιωπά. Ακόμη δεν έχει δώσει σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν τους Έλληνες:

Διαψεύδει ή όχι τις αποκαλύψεις για παρακολούθηση του κ. Φλώρου από την ΕΥΠ που έχει υπό την εποπτεία του;

Διαψεύδει ή όχι τις καταγραφές της ΕΥΠ για μαύρο χρήμα;

Παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για την εθνική ασφάλεια ή για να τον εκβιάζει για τις αποφάσεις αναφορικά με τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών;

Περιμένουμε επίσης με ενδιαφέρον μια αντίδραση, από τον «σαχλαμάρα» όπως τον αποκαλεί -σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των δημοσιευμάτων- ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιωτόπουλο», καταλήγει στη γραπτή της δήλωση η νέα εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share