Τσέφεριν: «Ο Ανιέλι δεν υπάρχει πια για μένα»

Author

Categories

Share

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν ακόμη δεν μπορεί να «χωνέψει» τις κινήσεις που έγιναν πίσω από την πλάτη του τις ημέρες που προηγήθηκαν έως και την ανακοίνωση δημιουργίας της ευρωπαϊκής Super League, πριν αυτή διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη.

Ακόμη και λίγες ώρες πριν από την κοινοποίηση του εγχειρήματος, που κατέληξε σε άτακτη υποχώρηση των εννέα από τα δώδεκα ιδρυτικά μέλη, ο πρόεδρος της UEFA είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον ιδιοκτήτη της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, ο οποίος τον είχε διαβεβαιώσει πως δεν θα έπρεπε να ανησυχεί.

Ενάμιση μήνα αργότερα, αυτό το ψέμα εξακολουθεί να βαρύνει τις σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών, οι οποίες ήταν πολύ στενές πριν, αφού ο Τσέφεριν είναι ο νονός της κόρης του Ανιέλι.

«Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούμε να ταξινομήσουμε τους πρωταγωνιστές σε τρεις κατηγορίες. Βάζω τον Αντρέα Ανιέλι στην πρώτη. Εκεί, είναι προσωπικό. Στα μάτια μου αυτός ο άντρας δεν υπάρχει πια», δήλωσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν σε σημερινή (5/6) συνέντευξή του στο So Foot.

«Νόμιζα ότι ήμασταν φίλοι, αλλά μου είπε ψέματα καταπρόσωπο μέχρι την τελευταία στιγμή της τελευταίας ημέρας, φροντίζοντας να μην ανησυχώ, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχε υπογράψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έναρξη της Σούπερ Λιγκ», πρόσθεσε.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος του σώματος που κυβερνά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο υπερασπίστηκε τον εαυτό του: «Όταν οι άνθρωποι που είναι μέρος του επιχειρησιακού σου γραφείου ορκίζονται πως “όχι, όχι, όλα είναι ανοησίες”, είναι δύσκολο να μην το πιστέψεις».

Επιστρέφοντας στην… κατάταξή του για τους πρωταγωνιστές αυτής της υπόθεσης, ο Τσέφεριν δήλωσε, χωρίς να αναφέρει ονόματα:

«Στη δεύτερη κατηγορία τοποθετώ μια ομάδα ηγετών που εκτιμούσα ότι ήταν πολύ κοντά μου και τους οποίους λυπάμαι που δεν μου είπαν εκ των προτέρων τι σχεδίαζαν να κάνουν. Τέλος, στην τελευταία κατηγορία υπάρχουν οι ηγέτες με τους οποίους δεν είχα προνομιακές επαφές. Δεν τους κατηγορώ, αλλά θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share